Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval... 59 indulo... 6 fizet... szokasos FT-n vagyok es 9-ik... es igen a legjobban nem is az faj, hogy szarabb lapokkal makolnak(usual)... hanem nem jatszottam ki 2-3 szitut amit egyaltalan megeltem... mert a lapjaim 95%-a 24 es a 48 tartomanyban mozgott (!!!) egesz verseny alatt...
ket momuntum ami eleg volt, hogy beessek az FT-re 😊
AJ hivnak egy jooo nagyot, mert egy nagy zsetonos akart elzavarni egy elotte tiltre kerult jatekost, mivel dobott en csak call... (bar donkcall, mert stackem 2/3a benntvann) flop lejon: Kxx
ahogy az oszto szetteritette a lapot mar azonnal be is dobtam hanyagul a maradekot (elo" szitu elonyei ugye)... idokeres style... bamulom a flopot (ahogy a videokban a prok 😄)es dob... J mutat 😛
nuts:
Ac5c: csak limp(!!! mekkora fish vagyok omg eloben)
megadjak sokan...
flop: Clubvalamixx -> mindenki check... turn Club 😄 3000 hivas, gondolkozom, megadom, mellettem is(!!!)... flop: Club 😄DDD
allin a kis maradekot... mellettem instacall... mutatas mellettem ket clubs K magas 😄DDDDD
de azert jo volt, mert *ingyen volt (meg lognak nekem gepszerelesbol, azokbol meg elbohockodok 500-as MTT-n meg)
jah es igen, most kapaszkodjatok meg! 2 nappal elottem... ugye EU asztalok 10 jatekos... mivel feszesJani vagyok, dobom a treffKlof*sz(kopirajt Petesilver)... 9 jatekos(lol? jatek elso vakszint) mindenki szennecsekkeli a boardot... es 5 azaz OT trefff... ES SENKINEL NINCS TREFF!!! fogom a fejemet omg! 😄 eees osztoztak 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mission Impossible 2010: PRO Class
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Csak amiatt mertem ezt megcsinálni, mert 3 másodpercet gondolkodott emelés elõtt, tökre éreztem hogy be tudok dobatni 10espárt még így is..
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3767859
nekem live cashen 3K-m banta... es en is gyulolom... de rengeteg nagy versenyt latok videon es a tenyleg ko"profik is megadogatjak szepen... vagy bejon, vagy nem 😄
-turnön már flössöm volt lol 😄 neked flopon színhúzód volt, ami nem egy életbiztosítás...
kicsit keresgeltem bad beatek utan...
eskuszom ketszer kellett megneznem! (WTF style!?) 😄 flop utan en eskuszom az osszes vagyonomat raraktam volna az asz pokerre... ne maaar 😄DDDD
3 loesztas mindig szarabb: 2x osztas(!!)... 3ik: fogom a lapjat jobb vagyok es lemakol a nem fogott gyengebb lapjaval 😄 szepen 79 zsetonrol felallt 360-ra 😄
na akkor itt beultem egy kis cashre... mint lathato... .5/.10
elotte fixen ugy lemakoltak zsinorban, hogy szabalyosan tilten voltam (0.80 centet!!! buktam 😄)
na mondom unom mar a mai napot (elozmenyek lenntebb)
beulok kozepes mikrora, azt lesz ami lesz... direkt lazitas celjabol...
flopon azert toltam allint, mert alaparra raktam (TT,JJ) no meg mondom, kifizetem a huzodat, GYEREEEEEEEEE 😊 eleg sokat merenget (ez de kar, hogy nem latszik!) es jott!!!
'nyadat 😄DDDD (ennyi a mai nap utan jart! 😄)
(vigyazat laza jatek 😊
(10000 kezdo, 10 perces elo vakszint, 100/200 alap)
feszeskedek... volt egy lefogyo csaj... mondta meg sem nezi, allin 2600, mert megy at masik versenyre...
nezem AQ... raiseallin... szepen el is dobtak...
K6 vs AQ... ugye mondanom sem kell, hogy nyert...
6500-re vissza
kicsit varok: elso beszelo: QQ
allin... es most tessek figyelni!!!
utanam allim
utana allin
utana kettovel allin
utana megint kisvak allin... na mondom ez komoly... 800-as vakra ennyi allin... mind kisebb volt, de nem sokkal a nutsos...
AJ
53(!!!! avval indokolt, hogy o" is megy at... szinvonal?)
QQ (!!! onlineos?? 😄)
board (nem sorrendben)
246XX... elmesz a kaanyadba... AJ-t is elvitte es mi ketten a QQ-s oregurral maradekot spliteltuk...
utana A8 olle (1100 zseton) KJ elvitt, J-vel... keremkapcsojjjja ki... Hugom 56 emberbol 10-ik, pasija nem sokkal utanam out... mar amugy mondtam mikor kocsibol kiszalltunk, hogy ezt most nem nagyon erzem... es lam! 😄
de tényleg az kell ilyenkor elfogadni hogy ez a játékkal jár.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
statisztika: nyert a végén a jóval esélyesebb kéz, beigazolódott a papírforma.
másik játékos: Jól van, nem mákolt le még sem a szarabb lapjával.
Te: úgy érzed lemákoltak, mert nyert a jobb lap. Allin volt, tehát flop utáni elõny nulla, így nem három osztott kártyánál van vége, hanem ötnél. Ezekhez hozzá kell szokni, ez errõl szól, ez ilyen.
itt meg nem
bocsánatot kérek a sok minuszpontért amit küldtem rád, de meguntam a csaláselméletes posztjaidat 😊 tehát semmi személyes, csak nem akarom látni õket többé..és ez 1 jó módszer volt rá
</off>
Jah tudom, én is így voltam. De ez tényleg egyszerû pech, semmi több. És hidd el ha nem foglalkozol ennyit vele, nem idegelnéd magad sokkal jobban menne a játék, mert tuti hogy befolyásolják valamilyen szinten a döntéseidet ezek a dolgok.
😄DDD
csak az a bosszanto, hogy nutsba VEGRE en is tudnek nyerni szar helyzetbol, erre persze, hogy esik neki... jo oke, ezt meg tudtam emeszteni 2 csapkodassal fuszerezve... de na...
mikro cash meg nekem ilyen: napokig szepen kuszok felfele (most is egy visszazuhanas utan jovok fel ujra szepen)... aztan puff ordenare modon lemakolnak... (nem tudasbol! Joekey kollega szokta latni, hogy paholnak el skypeon keresztul, tanusitja... kicsit sem szep)
Tényleg lehet szidni az RNG-t, egyszerûbb azt. Lehet mondani hogy múltkor még én is mást mondtam, viszont az hogy nem veszem úgy magamra az ilyeneket egyértelmûen javul a játékom úgy érzem, legalábbis SNG-ben. Már mondhatom hogy mikrotéten simán tudok nyereségesen játszani, csak koncentrálnom kell. És nem szabad hagynom hogy az ilyen beatek tiltre tegyenek mert akkor tuti bukta lesz a versenyem.
Szerintem tényleg gondolkodj el, vagy komolyan veszed ezt és komolyan játszol, vagy ha nincs türelmed hozzá és könnyen kiborulsz az ilyenektõl akkor ez nem a te játékod lesz mert bizony a póker alapeleme a TÜRELEM, ezt minden cikk/könyv/jó játékos említi és tudja.
Szóval semmi offense, Peace 😊
tessek figyelni a turn kartyat... persze-persze <#whatever>#whatever>
es aki jon az AQ nem megado szoveggel, azt seggberugom virtualisan... 345 hand ota ez volt az elso eppkezlab lapom... es ugy is shorty voltam...
Ami élõben jópofa, sokan használják: emel egy nagyot valaki, csúnyán néznek rá, jön a: nana,biztos?,ez csúnya! beszólások, majd az emelõ csak annyit mond: indokolt!!! Hja, akkor dobtam 😄
DE érezhetõ sok fiatalon az internetes stílus. Volt egy srác, aki szünet elõtt vagy 8X tolt allint két kõr alatt, egyet adtak, akkor QQ-val nyert, de akkor is sokszor tolta be. Szünet után tolt egyet, azt még dobták, a másodiknál már volt megadó, a koránt sem meglepõ T7o volt nála vs. AQs, nulla találat boardon, A magas vitte.
Van egy debreceni srác, eszméletlen, online rá anyáznak szerintem a legtöbbet. Folyamatosan pushol, nagyon sokszor totál air lapokkal akár allin is rak, játszottam vele párszor, néha riverre összemákol valamit, néha van nála nyerõ lap, de 60%-ban totál airrel pushol és dobnak ellene, így hamar nagy stackje lesz. 400-as BB nél gombon 44, 2 limp, akar a fene küzdeni, szóval 1800-ra emelek. Debreceni nagyvakon megadja mindenki más dob. Flop AK7, nézzük mit csinál, check, azonnal 3000. Az azonnal volt gyanús, ez megint air lesz, call. Nem emlékszem, mert nem érdekelt a party, bármit csinál megadom alapon turnön én hívtam a rend kedvéért 6000-et, adta, riveren check, betol 10000-et, adom, mutat JQ semmi, vittem 44-el, és hallgatom hogy mennyi outja volt. Ezért éri meg játszani ellene. És azért nem, mert allin kerültünk A magas boardon, ahol A9 volt nekem, és AJ neki, így õ vitte 😄 Hozzá teszem hogy itt sejtettem hogy jó lapja van, de kezdõdött a 3000-es és úgy voltam vele: ha jön riverig 9, akkor nyertem és maradok nagy stackel, ha nem kiestem és megyek a másikra. Nem jött 😊 de itt nem adok meg normál esetben semmit neki, mert valahogy sejtettem hogy jó lapja van 😄
Továbbra is asszondom: nagy a hasonlóság élõ és online játék között, varianciában és stílusokban is, ami a különbség: online elcsodálkozol hogy mi a K.**A**-ra hívott ekkorát, adta meg, jött be, élõben meg megtudod mert vagy mondja, vagy megmagyarázza 😄 Élõben nagyon jól, sokkal jobban látható, érezhetõ az a tétel, hogy turnig a kezed védelmében licitálsz, ha air akkor azért, és riveren vagy értékhívás vagy blöffbe fordítás, aztán hajrá.