Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #27913 Szerintem pedig még mindig a hozzáállásoddal van baj.
Íme az én grafikonom... pár napja készült, azóta még buktam pár 10 dollárt és ezért is kellett visszalépnem NL4re...
Elkezdtem úgy egy hónapja egy karácsonyi "challengemet"... hát ez lett belőle... ÉS? Most adjam fel? Ok... mákoltak is, vannak benne bad beat és coolerek is (ezt az EV is mutatja), de én is ugyan úgy hibás vagyok! Volt amikor túl sokáig játszottam (5 órát egyhuzamban éjszaka... szerinted mennyire volt A játék?), volt amikor felléptem egy lmittel feljebb, volt amikor túl sok asztalon játszottam... Jah és persze természetesen messze nem jó a játékom!
És itt a legfontosabb: Azt hittem, hogy jól játszok, jól csinálom a dolgokat, de aztán HOPP rögtön lerángatnak a földre, amikor postolom a handeket kézelemző fórumokba;) Szóval nem hiszem, hogy te is a legjobban játszanál... tényleg... én is azt hittem magamról.:)
Mindegy, megérdemlem... lehet, hogy ez az egész kellett is... abszolút nem vagyok elkeseredve... sőt... még magabiztosabb vagyok a pókerben, mint valaha.
Jah amik még bíztattak: Nem sokat játszottam még NL4en most, de láttam egy faszit múltkor, aki az összes asztalon ott volt, ahol én és 2-3BI++-al ült mindenhol. Rákerestem PTR-en és úgy háromnegyed év alatt 3-4ezer pluszt termelt... NL4-en!!!!!
Nah meg persze nemsokára meg tudom venni bwinen a 100 dolcsis bónuszt és akkor picit meggyorsul a visszajutásom NL10re:))
Egyébként meg... tegyük fel nem lehet nyereségesnek lenni... nézz szét PS-en a naplók között:) Rengeteg nyereséges High stakes/Midstakes játékos van, aki nem feltétlen edző:) Ők hogy jutottak fel NL100/200/400 vagy mondjuk 1000-re? Feladták az első kudarcnál? NEM
Nah engem az ilyenek bíztatnak:))