• petesilver
    ...és ti nem láttátok élőben a reakcióját, pedig az is megért egy misét :D.Nem tudom hibás játék-e, de tény hogy harmadik legtöbb zsetonnal estem ki hajnalban buborékban az FT-ről :D

Ezért kérdés: mi lett volna szerintetek, mit kellett volna tenni?

UTG ( pókerhez nem sok köze van, nő,csak monsterekkel, párokkal játszik, flösst észre sem veszi boardon, stb...)limpelt, mindenki dob, én buttonon QQ-val, egyedül a kisvaknak van valamivel több zsetonja, nagyvak kiesés szélén, UTG olyan harmada az enyémnek, 5000/10000 vakok, előttem olyan 180.000.

Az asztal már ismer, FT-n csak emeléssel szálltam partyba, 6-ból 2-őt meg is nyertem belőle mutatással jó lapokkal, 2X meg már Cbetre dobtak, de másik asztalon az elejétől együtt játszottunk 3 versenyzővel a hétből. Tehát ismernek, feszes agresszív, nem szarral gurigázó, nem blöffölős kép.

Sima lopás akart lenni ellenállás nélkül, kisvak olyan 200.000, így QQ-val allin szerintem erős fold eqvuity FT-n buboréknál, így egyetlen jó lépésnek a bonyodalmak elkerülése végett gyors allin, gyors körbefold, lapozhatunk.Sajnos kisvak reraise allin, KK vs. QQ board: 78769 kiestem.

Érdekelne a lehetséges forgatókönyv a részetekről. Én egy másik sráccal egyetemben arra jutottam, hogy vagy allinig jutok a boardon, vagy talán dobok egy nagyon nagy emelésre, és shortyként megúszhattam volna.

Gomról QQ: KV,NV, UTG limp, részemről limp kizárt, emelés vagy allin. emelés után kb. ketten maradtunk volna,a board max riverre ilyesztő, de elvileg ott sem, kisvak nem adna meg emelést olyan lappal amivel sorra várhatna, lehet visszaemelt volna, azt meg én megadom, vagy arra vissza tolom az allint. A board alapján összevesztünk volna, vagy én támadok, vagy ő, szerintem allinig keveredünk bárhogy. Vélemény?