• Lammer
    mai elmenyek (ambator megigertem, hogy nem megyek a turbo 500-as versenyre de...*)

szoval... 59 indulo... 6 fizet... szokasos FT-n vagyok es 9-ik... es igen a legjobban nem is az faj, hogy szarabb lapokkal makolnak(usual)... hanem nem jatszottam ki 2-3 szitut amit egyaltalan megeltem... mert a lapjaim 95%-a 24 es a 48 tartomanyban mozgott (!!!) egesz verseny alatt...

ket momuntum ami eleg volt, hogy beessek az FT-re :)
    AJ hivnak egy jooo nagyot, mert egy nagy zsetonos akart elzavarni egy elotte tiltre kerult jatekost, mivel dobott en csak call... (bar donkcall, mert stackem 2/3a benntvann) flop lejon: Kxx
    ahogy az oszto szetteritette a lapot mar azonnal be is dobtam hanyagul a maradekot (elo" szitu elonyei ugye)... idokeres style... bamulom a flopot (ahogy a videokban a prok :D)es dob... J mutat :P

nuts:
    Ac5c: csak limp(!!! mekkora fish vagyok omg eloben)

megadjak sokan...
    flop: Clubvalamixx -> mindenki check... turn Club :D 3000 hivas, gondolkozom, megadom, mellettem is(!!!)... flop: Club :DDDD
    allin a kis maradekot... mellettem instacall... mutatas mellettem ket clubs K magas :DDDDDD

de azert jo volt, mert *ingyen volt (meg lognak nekem gepszerelesbol, azokbol meg elbohockodok 500-as MTT-n meg)

jah es igen, most kapaszkodjatok meg! 2 nappal elottem... ugye EU asztalok 10 jatekos... mivel feszesJani vagyok, dobom a treffKlof*sz(kopirajt Petesilver)... 9 jatekos(lol? jatek elso vakszint) mindenki szennecsekkeli a boardot... es 5 azaz OT trefff... ES SENKINEL NINCS TREFF!!! fogom a fejemet omg! :D eees osztoztak :D