Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #27526 Szerintem próbáld ki magad otthon ha van egy pakli francia kártyád, hogy adsz magadnak egy ugyanilyen AQ-t és egy ugyenilyen AK-t az "ellenfélnek". És a fennmaradó paklival csinálj 100 próbaleosztást, írd fel papírra hogy ki hányszor nyert. Megsúgom hogy AKs sokkal többször fog mint az AQo, mert az AKs alapból jobb mint az AQo, ezt Pokerstove-ban is megnézheted. Nem lebaszni/basztatni akarlak vagy ilyesmi, de ez van tényleg, bele kell törődni hogy beesett a K is. És minél többet foglalkozol ezzel annál inkább Tiltre fogsz kerülni, annál rosszabb játékod lesz és annál inkább fel fogod húzni magad az ilyeneken. Tegnap olvasgattam Strategyn a tiltről/lejtőről szóló cikkeket és rádöbbentem hogy tényleg nem szabad komolyan venni az ilyeneket mert egyértelműen rontja hosszútávon a játékodat tilt következtében rossz döntések emelkedő száma miatt.
Tényleg lehet szidni az RNG-t, egyszerűbb azt. Lehet mondani hogy múltkor még én is mást mondtam, viszont az hogy nem veszem úgy magamra az ilyeneket egyértelműen javul a játékom úgy érzem, legalábbis SNG-ben. Már mondhatom hogy mikrotéten simán tudok nyereségesen játszani, csak koncentrálnom kell. És nem szabad hagynom hogy az ilyen beatek tiltre tegyenek mert akkor tuti bukta lesz a versenyem.
Szerintem tényleg gondolkodj el, vagy komolyan veszed ezt és komolyan játszol, vagy ha nincs türelmed hozzá és könnyen kiborulsz az ilyenektől akkor ez nem a te játékod lesz mert bizony a póker alapeleme a TÜRELEM, ezt minden cikk/könyv/jó játékos említi és tudja.
Szóval semmi offense, Peace :)