Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Én még tegnap a 3000-re mentem, most értem haza, végül hetedik lettem, de az utolsó másfél-két órában közöm nem volt a játékhoz. 2,3,4, a 10,J,Q,K mellé ezek mindenféle használhatatlan variációi jöttek kizárólag kétszínű lapokból, miközben már csak az ante volt 1000-től 4000-ig ebben az időszakban. 26000-nél kényszerallin nagyvakként 30000-es nagyvaknál, az egyetlen "használható" lapom volt a T7, azzal sor, vissza 120000 környékére, aztán lefogytam nagyvakig, ahol a csodás T4-el ki is estem. Volt egy nagyon durva rész, új asztalhoz ültettek, már csak 15-en voltunk,olyan 220.000 zsetonom volt,harmadik új asztalos partynál KhQh, emelek, egy csaj megad, ketten vagyunk flop AsJs8d, csaj check, emelek-call, turn Ts, csaj check, potnyit hívok, csaj visszatolta rám a maradék 160.000-et allin. Hoppá. Sokat gondolkodtam, aztán mondtam neki, hogy ha van flössöd nyertél, de call. Nem hittem a szememnek, amikor mutat két különböző színű 92-t, amiből nem is volt a boardon. River 2, és azt hitte nyert kettes párral. Miután kiesett, mondták az ott ülők, hogy végig ilyeneket csinált, ők tudták hogy tutiblöff. Az utolsó négy asztalnál már ültetgettek ugye ide oda, ott már elég jól álltam, hát megvan annak a hatása, amikor átültem egy friss asztalra, és két zsetontartó kell a stack cuccolásához, leülsz, és annyi zsetont vittél, amennyi a háromnegyed asztalnak van kb :) 1000/2000/200 ante, gombról hívok AKs-el 10.000-t, csak ismerkedés végett, erre a nagyvak környékén elkezdenek hőbörögni, hogy hova hívok ekkorát, mert nekem sok van. Mondtam neki számoljon már, csak az ante 2000+vakok, 5000-es a pot, mekkorát kéne hívnom. Asszongya magyarázkodok? Dehogy magyarázkodok, nincs rá szükségem, add meg,vagy tolj most allint mert flop után rádhívom még a szomszédasztalt is, és akkor megtudod mire hívtam ennyit.