Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tök mindegy...akkor sincs semmi közöd, hiába játszod az úrat
sajnálom sanyika ha csalódást okoztam ezzel... de inkább pókerezek, mint raklappakoló logikával megáldott embereknek íroga...jajj pont azt csinálom most is...ez a sátán mûve!
kb. évente egyszer fel jössz ide és beböfögsz valamit amihez semmi közöd
mi?
hmm, kõkemény 8 Megabiten csak úgy árad az izomszag és a kultúra!
mert te is olyannak tûntél aki jó pókeresnek hiszi magát, miközben azt se tudja hogy a mi a leggyengébb kéz HU-ban -.-'
röviden ezért 😊 de azért peace
röviden ezért 😊 de azért peace
mit pofázol bele köcsög, nem látod, hogy hülyeségbõl írtam
berakott 1 leosztást a több 1000bõl amit játszik, ezalapján ítélsz?! grat (Y)
nem akarok köcsögnek tûnni, de nem csoda hogy annyira menetelsz felfele, meg szted tök ok a PS, ez ? royalflushöd?! :-D kurvára adja neked :-)
nem lehet törölni csak zároltatni...de ha mégis azt írnák h törlik, ne aggódj...a személyes adataidat megtartják pont az ilyen esetek elkerülése végett 😊
Mindennapi royalflössünket add meg nekünk Isten..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Újra szeretnék regelni egy másik bankroll oldal által
PartyPoker-en lehet valahogy törölni a számlát?
Édes jó...😄
Nem volt valami sikeres a mai sorozat, de kb 0-n zártam.
Gondoltam zárásként egy laza 800$ garantált 1$-s MTT 18:30tól még belefér. 200-300 indulóval.
Jól is nézett ki egészen 18:20ig. Elkezdtek özönleni az emberek 😄
2 perc még van a regisztrációból de már 793 induló van.
Ezzel alapjaiban nincs baj, csak ha netalán hosszabbra sikeredne...akkor ez egy sok órás menetelés lesz amihez nincs energiám.
(a regisztrációt pedig nem lehet visszavonni...így hát had szóljon a játék)
Nem volt valami sikeres a mai sorozat, de kb 0-n zártam.
Gondoltam zárásként egy laza 800$ garantált 1$-s MTT 18:30tól még belefér. 200-300 indulóval.
Jól is nézett ki egészen 18:20ig. Elkezdtek özönleni az emberek 😄
2 perc még van a regisztrációból de már 793 induló van.
Ezzel alapjaiban nincs baj, csak ha netalán hosszabbra sikeredne...akkor ez egy sok órás menetelés lesz amihez nincs energiám.
(a regisztrációt pedig nem lehet visszavonni...így hát had szóljon a játék)
Jah tudom, csak bosszantó na 😄
én is simán adtam volna az ellen helyében, nem játszotta meg rosszul
pech..ez van
pech..ez van
flopon allin mentem 55-el...
Imádom mikor lemákolnak, persze hogy bejött a csávó backdoor flösse...
Szokatlan játékmintái alapos átvizsgálása során range-ét AJ-re szûkítettük.
Már meg egy ideje újra a Pokerstars...közben Ntexel egymásra találva szobára mentünk...
Rossz az, aki rosszra gondol : headsupolunk! ;D
Rossz az, aki rosszra gondol : headsupolunk! ;D
Everest is áll
Ki más lenne? 😮 XD
Szegény OrcShamanz-t biztos tiltre tettem, az elsõ hand után beírta hogy lol, a második után pedig "asalghasjghag" ilyesmit. 😄
PS leállás du 1-tõl...és még mindig semmi.
Ntex, csak nem Te vagy az a bizonyos Kexi? 😄
Ntex, csak nem Te vagy az a bizonyos Kexi? 😄
Gyönyörû design. Amíg ki nem kapcsoltam a játékosokat, addig az én játékosom fejének a fele hiányzott. Azóta fullfekete minden, kivéve az asztal, így még el is viselhetõ valahogy 😄
Mission Impossible 2010: PRO Class
Addig van ez amíg nem jársz úgy mint én 😄 Ki hitte volna hogy egy szép szombati napon sikerül olyan nit asztalhoz ülni, ahol villámgyorsan veszítettem 10 dollárt 0,5/0,10-es asztalon. AA val 55 szettezõdik, KK vs AA, QQ vs AK, QQ vs AJ sor. EV-, élvezeti érték nulla.És ezekre még vártam is hogy megszívhassam 😄 Ugyanezen szombaton 1,5 dodós SNG, 2 perc alatt 4-en maradtunk a 10-bõl 😄
Õt is lefogják tiltani "összejátszás" miatt😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
When u see it...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó egészségügyi színvonal lehet kínában ha ilyen korban is még a gép elõtt görnyedve pókereznek az öregemberek...
Ja hogy flopra 4 káró... 😄
Oszt' ugyan miért is? 😄
:😄😄😄😄 már kaptam a billentyûzet fele, hogy most jól belédkötök...
Mármint riverig.
Épp írni akartam hogy jó lesz ez, második körben is beültem 0.40$-al két asztalhoz, 1.60$ van mindkét asztalnál, kapok AcAh-t, emelek standard 6 centet, rámemel 22-t örül a fejem, vígan behívom a stackjét 1$-t. mutat káró+kõr KK-t, erre flopra ledob neki 4 kárót. Tököm bele 😄
Csacsi errõl neked mi a véleményed?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Türelmes feszes játékkal, nagyjából úgy játszok mint egy SSS-t de kibõvített preflop skálával, jó oddsokkal beszállok suited connectorokkal, többet lopok, ilyesmik.
Viszont azt vettem észre hogy sokkal könnyebben megadogatnak ha azt látják hogy az ellenfélnek kevés letétje van. Könnyebb értéket csinálni a kezeknek.
Viszont azt vettem észre hogy sokkal könnyebben megadogatnak ha azt látják hogy az ellenfélnek kevés letétje van. Könnyebb értéket csinálni a kezeknek.
Nem tudom azok után mennyire éri meg SnG-zni hogy próbaképp beültem két asztalhoz 0.40$-al és nem egész egy óra alatt mindkettõn 2$ fölött vagyok 😄
"az a baj", hogy evvel tisztaban voltam... mar nem volt turelmem az egeszhez... volt egy buta leosztasom elotte es begozoltem... amugy kb FEL oraig nem kaptam ertelmes lapot... csak csipegettek le a vakok... es vegre lattam egy jo lapot is 😄DDD
egyebkent a poker legalabb megtanit a higgadsag+turelem kombora... mert azt meg tanulnom kell, ugy nez ki 😊
egyebkent a poker legalabb megtanit a higgadsag+turelem kombora... mert azt meg tanulnom kell, ugy nez ki 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
lol... ahhoz nekem is meg kell ennem még pár gombócot, hogy 10-20 dolláros mtt-ket nyomjak.. 😄😄
Tegnap volt egy Partypoker és egy Pokerstars freeroll ITM minkettõ olyan 166 körül, ma déli 2db Pokerstars freerollon mindkettõ ITM, egy 186. és egy 2. helyezés. Bár a 10-20 dolláros tornákról írhatnám már ezt 😊
Neked és aki esetleg még nem olvasta:
A Full Tilt Poker és a Groupe Bernard Tapie aláírták a vételi szerzõdést
A Full Tilt Poker legutóbbi sajtónyilatkozata a cég eladása körüli legfrissebb fejleményekkel foglalkozik.
A PokerStrategy.com a következõ sajtónyilatkozatot kapta a Full Tilt Pokertõl (nem hivatalos fordítás):
"A Full Tilt Poker és a Groupe Bernard Tapie aláírták a vételi szerzõdést
Dublin, Írország (2011. szeptember 30.) Laurent Tapie, a Groupe Bernard Tapie’ vezérigazgatója ma aláírta a szerzõdést a Full Tilt Poker igazgatósági tagjaival arról, hogy megvásárolja a céget, annak összes tulajdonával együtt.
A megállapodás azt is tartalmazza, hogy Full Tilt Poker világszerte és maradéktalanul visszafizeti a játékosok pénzét, de ez több feltétel függvénye; az elsõ ilyen az lesz, hogy az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumával kedvezõ megállapodás szülessen. Ezek a tárgyalások a lehetõ leghamarabb megkezdõdnek.
A ‘Groupe Bernard Tapie’ több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi problémákba keveredett cégek megmentése terén, már negyvennél is több céget vásárolt fel és menedzselt nyereségesen, ezek közül a leghíresebb az Adidas néven ismert sportszergyártó."
A Full Tilt Poker és a Groupe Bernard Tapie aláírták a vételi szerzõdést
A Full Tilt Poker legutóbbi sajtónyilatkozata a cég eladása körüli legfrissebb fejleményekkel foglalkozik.
A PokerStrategy.com a következõ sajtónyilatkozatot kapta a Full Tilt Pokertõl (nem hivatalos fordítás):
"A Full Tilt Poker és a Groupe Bernard Tapie aláírták a vételi szerzõdést
Dublin, Írország (2011. szeptember 30.) Laurent Tapie, a Groupe Bernard Tapie’ vezérigazgatója ma aláírta a szerzõdést a Full Tilt Poker igazgatósági tagjaival arról, hogy megvásárolja a céget, annak összes tulajdonával együtt.
A megállapodás azt is tartalmazza, hogy Full Tilt Poker világszerte és maradéktalanul visszafizeti a játékosok pénzét, de ez több feltétel függvénye; az elsõ ilyen az lesz, hogy az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumával kedvezõ megállapodás szülessen. Ezek a tárgyalások a lehetõ leghamarabb megkezdõdnek.
A ‘Groupe Bernard Tapie’ több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi problémákba keveredett cégek megmentése terén, már negyvennél is több céget vásárolt fel és menedzselt nyereségesen, ezek közül a leghíresebb az Adidas néven ismert sportszergyártó."