• ntex
    Én most nem szállok be megint ebbe a csal/nem csal a terem dologba, leírom a saját tapasztalataimat:

Erre a videóra alapozva:

Én is tapasztaltam ezt nem egyszer hogy a legnagyobb stack a favorit nem mindig, de nagyon sok esetben. Volt egy olyan party, direkt végignéztem miután kiestem, mert a srác aki kiejtett az elején rögtön 3 embert egy 10 fős SNG-n utána minden szar lappal (any2 suited) elkezdett játszani és úgy 80%-ban ő vitte a kasszákat. És csak hízott a stackje, a 10 emberből 7-et ő ejtett ki és végül be is húzta a versenyt. És ő is csak "XD" "XDDDD" meg ilyeneket írkált a chatbe mert szerintem ő sem hitte el miket mákolt.

És akkor a saját tapsztalat: Volt nem egyszer hogy beneveztem Starson egy Hyper Turbo 0.02$-os versenybe. És egyszer volt egy 4-es allin amit megnyertem. Kb. én voltam a második a versenyen. És onnantól kezdve én is nyertem minden szar lappal mert elkezdtem lazán játszani az alacsony vakok/nagy stack miatt. És sorra kaptam a drilleket, flössöket, sorokat, flop két párokat. Szóval ez nekem is gyanús picit. És akkor nem tudom már melyik cikkben említi a srác hogy nem véletlen hogy ennyi Super Turbo tournament lett manapság. Végülis van benne logika, ha ezek a teóriák igazak. A nagy stack végig gyalogol a mezőnyön, minél több embert kiejtve, akik már regelnek is a következő versenyre, ezzel termelve a raket a teremnek. És ha az ellenőrző cégek tényleg belső szervezetek vagy kamu cégek akkor simán megtehetik mert tényleg senki nem néz utána.