Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Mai e'lo" elmenyek:
17.00 1500 Ft... 57 nevezo" (PeteSilver is volt :D)
Jatek elejen jol jatszottam, amig el nem szalltak a vakok... elso szunetre sajnos visszaestem kezdo ala' (20K->17K) viszont eleg jo asztalnal ultem... AA-mat,QQ-mat (bar qq-nal x77 volt a flop, de pofatlanul rakerdeztem, fold hegyek) sem tudtam 100%-ig kijatszani :(
Utana befeszultem, mint atom... olyan "online"-os elmenyeim voltak, hogy lehidaltam... leirom mikkel nyerhettem volna agyon magam:
A3 UTG... short, hosszas vajudas utan dob: flop A3x ofkorsz
66 Middle... vajudas, dob: flop: 6xx
77 szinten...
Doylet kaptam kb 5X: flop neha szett :SSSS
lefogytam 10K korulire... junk hegyek utan: TT allin, megad... JQ... nem jott huhhhh... na akkor mondom visszafeszulok... megint junk hegyek: QK tolom... ketto megad... mutat AT, AJ... felalltam:
flop:K99 turn:x river: Q :D 3X hizas... feszules ezerrel... volt egy nagyon jol jatszo srac, ultraagressziven tolta... mikor mindenki dobta, ramtolta az allint, persze dobtam (big stackes volt)... mindig viritott egy aszt :)... kis kihagyasokkal beprobalkozott... tolt egy allint... folehajoltam a kartya fole es elkezdtem mantrazni, hogy kerek KET ASZT! mindenki rohogott... megnezem... INSTACALL!!!! srac elfeheredett :D "mid van? mid van?" szerintetek??? showdown: kib*sztam a ket aszt :DDDDD
na ott megint dupla.... feszules... 1-2 szitu... feszules... es potyogtak az emberek... ofkorsz raise-reraise allin AJ nalam... fold... board AJ... grrr... nembaj.. mert ITM... ott potyogas... feszules es maradt 75K zsetonom... :DDDDD 3-an voltunk :D cl: 700K... 2ik: kb 365K... cl hiv BB*2,5... allin, call: JTs nalam QKo... jon a J turn... gg.... 3-ik!!!! (8850 penz!! jeah :D)
egy leosztas volt... belevitte a cl a 2ikat szituba... mar nutflushe volt a cl-nek, ugy hogy gg...