Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Nah lanyok! egy kis elmenybeszamolo (nem nyavogas, amolyan naplosan)...
voltam E'LO" 3K-s befizetos versenyen...
17 orakor kezdodott, 99 indulo... 20 perc vakszint...
iszonyat feszes jatekot jatszottam aminek... na majd a vegen:
Minden 1-es megjatszott kapcsolodo lapom egeszen eljutott az alul-felul nyitottig... es ott meg is allt... igy fogytam el a kezdo 30K-bol 7600-ra...
7600: AJo -> je' ket jo lap! 3 limp utan, allin... MAKOLOK :D (A flop, J river) 25-26K
22K korul: megint a junk lapok utan... QQ... mivel kb 3-an limpeltek 2K vakszinten... ezert allinvagom magamat... AQ megad.... WIN! :D
4XK korul: laza allin izolaciokent CO-bol... KK snapcall... mutat KTs :D viszem :D
nagy kihagyas, junk hegyek... feszes vagyok atommod... kozeprol 77 dob, 7 flop es tarsai :D mindegy :D
5K vakszint: 2 limp... JJ kezben: 15K raise... 1 dob, 1 allin... snapcall: mutatnak AA-t! na ott elgurult a gyogyszerem... le is oltottam, hogy szar jatek, koszi es, hogy "undorito" ofkorsz lefogyok (majdnem szinkronban masik asztalnal JJ vs AA allin JJJJ win :D)
20K korul... 4BB ... QJ allinre tolom magamat... KK megad... flop Q... river elott allok fel... Q :DDDDDD (ott visszakaptam, hogy EZ undorito :D)
7 es negyed AZAZ HET oraja ulok... supershortstack... buborekban... 10 fizet... elfogyok... 62s... mindenki dob, nagy zsetonos elottem 50K emel... allin (az ante volt 2K, BB 20K)... szoval mar tokmindegy... T7o mutat... T magas win... pedig turnon mar 4 szivecske volt nekem :S
gg
es ami a leggazabb, hogy nem dobtak ossze a buborekot... pedig ossze szoktak mar egy ilyen versenyen... masik asztalon "leszavaztak"... koszontem szepen, csalodas megint, ez AGYARORSZAG... kapzsi genyak! ... 300 Ft-ot csuklobol adtam volna akarkinek komolyan... :S szep...