• petesilver
    Idézet: Tizenhatodik rész: A gond a 2-es szintű gondolkodással

Sokat gondolkodtam mostanában erről a témáról. Eleinte azt hittem, hogy túlságosan eredményorientált vagyok, paranoiás vagy csak egyszerűen túl nit. Végül odáig jutottam, hogy néhány általam tiszteletre méltó játékossal átbeszéltük a dolgokat, és egyetértettünk abban: mi, mint nyerő játékosok, a közepes és magas tétű versenyeken sokszor túlgondolkodjuk a helyzeteinket. Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg az a fajta ember vagy, aki információ után kutat, hogy fejleszthesse a játékát. Vagyis valószínűleg olvasol fórumokat, könyveket, cikkeket és más póker játékosokkal beszélgetsz a játékról, csak hogy jobbá válj. Ezek a legjobb módszerei annak, hogy jobb legyél, de sajnos ezek egy problémához is vezetnek idővel: mi, mint gondolkodó játékosok, túl sok időt töltünk más hasonló játékosok társaságában miközben alaposan átgondolunk egy-egy helyzetet, viszont elfelejtjük, hogy a versenyen játszók többsége egyáltalán nem a gondolkodó játékosok kategóriáját képviseli, vagy pontosabban, nem úgy gondolkodnak, mint mi.

Látod ez a Te bajod, hogy kettes szintű vagy :D Nekem meg hogy -2 :D