• petesilver
    Ez tipikus példája azon kéznek, amit szintén soha nem értettem. Nálam a gyűjtőnév: Klófasz kéz. Itt is látható mennyi pénzt hajlandóak néha beleölni, pedig nem értem, hátha ti meg tudjátok mondani. Az ilyen játékos ugyanezt megteszi K 3,4,5,6,7,8-as kézzel is. Amit nem értek: miben hisz, mit vár ettől a kéztől a csodától eltekintve? Nem nut flöss, sorra nem jó, K magas nem biztos nyerő, ha igen a kísérő gyenge, lehet másnál jobb kísérő, szóval ha csak nem ver telibe a flop és a board úgy hogy a legkisebb esélyű kombináció le nem esik amivel nyerhet, igazából nem jó semmire egy többszereplős partyban. És még is leginkább mikrotéten látok rengeteg hasonlót, és néha bemákolják. Többnyire ezek az indokok: ez csak játék, megérzés, kedvenc lapom, nincs rossz kezdőkéz bármilyen 2 lap nyerhet.

Másik: a legborzasztóbb sokszor szembesülni azzal, amit tegnap meg tegnapelőtt is láttam: minden partiban bármivel bejött a srác, hiperagresszív push végig az utcákon. 30% mutatás nélkül nyert, olyan 20% bukta, és 50%-ban szeméttel bemákol. Ami elkeserítő: folyamatosan órákon keresztül mákolnak bármivel. Alacsony párok tuti szettek már floppon, A 2,3,4, hatalmas (indokolatlan) push után drill és full, egy lapos flöss stb. Az egyik 10 cenetes magyar volt, azon felvettem a kesztyűt a srác CL-t csinált belőlem fél óra alatt, elköltött rebuyra vagy 3 dollárt, majdnem sírtam mikor másik asztalra kerültem, fél óra alatt majdnem utolért, 2 órával később már előttem járt, és végül picivel előttem esett ki, végül 35. lettem 93 centet kaptam érte :D A tegnapi srác nála borzasztóbb lapokkal játszott, viszont 2 nagy stackes allint nyert QQ kézzel Q pókerrel és egy sorral. De addig a mutatott kezek csak szemetek voltak, 10 nyerő kezében a legjobb lap a J volt. Pl. preflop Q6o val allint tolt, AKs adta, és 2db Q jött boardra. Na ekkor kérdeztem meg, hogy a magadfajta hülyék honnan érzik melyik szeméttel mákolhatnak?