Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Tegnap kipróbáltam életemben először az élő pókert.Kérem szépen ugyan az a kabaré folyik mint online, innentől kussolok hogy csalik a szájt. Láttam K2-vel Királypókert,Q3-al fullt AA ellen, Q8 fullt flöss ellen,egy srác 30000-ből 20000-et elbukott 5 olyan leosztásban ahol mind az ötször floppon nyílt végű sora volt, de egyszer sem jött be, majd A3s allint adta A6, és nyert volna riveren 3-al, de addigra már flösse volt, AK preflop allin vs. 1010, jött a K, AQ preflop allin vs. JJ, AQ-nak full etc... Legtöbbet az osztókat szidták, de mint a bokrot, és persze páran egymást is :D
Érdekesség hogy 3 versenyen indultam, mindháromszor akkor estem ki, amikor ugyan az az 1 osztó megérkezett az asztalomhoz :D Háromból 2X osztott K-t az ellenfelemnek. AQ-val megadtam egy emelést, floppra 36Q jött, Allin raktak, adtam, AK volt nála, river K. A6s-el tartottam egy 3000-es hívást, flop A69, hívtam 7000-et, allin rakott egy csajszi, mert nem volt szíve eldobni a KK-t. Éééés mit oszt turnre az osztósrác? Újra egy K-t, így szett ellen kiestem floppon két párral. Ránézésre semmi nagy különbség nincs online vagy élő között, ugyan úgy lehet szívni mindkettővel :D