Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #26802 Nem, a 0.10-es az naponta van 20:00 körül, késői reges MTT, 100$-os nyereményalappal. plusz a vásárolt addonok növelik a nyereményalapot szóval általában az első helyért olyan 50$ körüli összeg szokott járni. Egy 0.10+0.10$ -os beülőért szerintem az igen kecsegtető összeg hogy bepróbálkozzon az ember :) Csak hát tényleg mondom kabaré ami ott megy, nem egyszer láttam olyat hogy ahol kezdtem asztal, első 4-5 körben 2-3 kivételével mindenki allin ment minden alkalommal, és 2-3 embernél koncentrálódtak a zsetonok, majd el is tűntek az asztaltól mert összekerültek a többi nagyobb zsetonos emberrel szóval az asztalok nagy részénél ez történik és ezért van az hogy 10-15 perccel kezdés után már az első húsz embernek 20-25.000 zsetonja van mikor az átlag 2-3K :D
És pont az ilyen 45-90 fős SnG-ket hiányolom mint Full Tilten mert azoknak a díjszerkezetük is arányosan jobb volt, jobban megérte 1$-al beülni 45 fős 17$ díjú lehetséges első helyért mint 10 fősön 5$-os első helyért. 17$-ért szívesebben kockára teszem a pénzem több ember ellen mint 5$-ért :) Én legalábbis így vagyok ezzel :) És Everesten sajnos elég gyérek az 1$-os SnG-k ebből kifolyólag mert csak 10 fős van vagy 18-as de az 6max-os, ami nekem megintcsak nem megy ahogy cash gameben is csak full ring asztalokon tudok nyereségesen (nullszaldósan XD) játszani, 6max-on mínuszos inkább a játékom sajna. Tanulnom kell rengeteget :D