• ntex
    Előre is sorry a wall of textért, de kis élménybeszámoló meg kis kedvcsináló ha érdekel valakit, akit nem skip nyugodtan .

Szóval egész jó ez a pókersuli. Egy 1000€ tőkét adó pókersuliról van szó, bár sok újat nem mutatott eddig amit anyagokat felvonultatott, viszont a felépítése tetszik. A legjobb az benne hogy nincs időhöz kötve, akkor csinálom amikor akarom. 4 iskola van benne (Elemi, Általános, Középiskola, Egyetem), az elsőnek most értem a feléhez. Az aktuális szintedet egy kezdőkéz jelzi. 23s a legkisebb osztály, a szín a típust jelenti, nálam KŐR-ből vannak a lapok ami a Cash Game-t jelzi. Még igazából nem döntöttem el mire specializálódok, még 1 ponton tudom majd változtatni, de MTT (vagy SNG, ez is kérdés még ha nem CGs leszek) és CG között vacillálok, a negyedik a FIX Limit ami nálam kiesett. Minden lecke után "szintet lépsz" és nő a kickered :D Miután elérted a 2A-t megkapod az első párt 22s ami vizsgafeladat (Egyszerű volt, szimplán el kellett indulnom egy freerollon, helyezés nem számít). Ha megvan osztályt lépsz és jön a 32s és minden pár egy egy vizsgát jelent.

Eddig a kékkel jelölt fejezeteken vagyok túl :) Most 33s-ben kicsit összetettebb a vizsgafeladat:

"A feladat teljesítéséhez a következő eredményt kell elérned (az alábbi 3 változat közül bármelyik 1 teljesítése elegendő):

1. Három egymást követő freerollon, amin elindulsz, érj be a mezőny első felébe (pl 100 indulóból, első 50-be)
    2. Két egymást követő freerollon, amin elindulsz, érj be a mezőny első negyedébe (pl 100 indulóból, első 25-be)
    3. Érj ITM-be egy freerollon (egyszerűbben érj pénzbe)"

Le kell jegyeznem a verseny adatait amiken indultam (dátum, verseny neve, indulók száma, elért helyezés). Mondjuk ezeket nem tudom utólag hogy ellenőrzik le hogy valóban részt vettem-e a versenyeken és nem csak kamu eredményeket adok meg. Mindenesetre eddig egy verseny pipa, első negyedében benne vagyok az indulóknak, más kérdés hogy hogyan: szokásos freerollos fish mákolt le, AQo-val CO-ban standard 4BB-re emelek egy UTG limper után, limper megad. Flop 2A2, betelek, UTG call. turn 7, tolom az allint, kapom a callt és az ellenfelem mutat egy A2o-t... -.-' maradt 190 zsetonom amivel elvergődtem addig "féltávról" hogy bekerültem az első negyedbe az indulók számához képest. Ezalatt poén, volt egy allinem 9Ts-el BB-ben és feleztem egy 9To-val 78TJQ boardon...

Tehát ez az oktatási rendszer tetszik, élmény csinálni :D...

Szóval az Elemi Iskola fejezetei: