30077
  • ntex
    Hát hogyne... Full ring 10 fő 0.01/0.02 asztal

AQo-t kapok MP-ben. előttem egy limper. emelek 0.08-ra. 5-en megadják utánam.

POT: 0.43$

Flop: 9h Th Kd

első beszélőként checkeltem, utánam nyitott a csávó 0.10-et, 4 megadta, jó oddsokat kaptam sorra, hát én is megadtam...

POT: 0.93$
    Turn: Jd

hát le is jött a sorom, egyből nyitottam POT méretben, a mellettem ülő megadja, többi dob.

POT: 2,79$
    River: Td

Betolom a maradék zsetonom, 0.76$, utánam megadja.

Mit mutat? Treff 9 T...
  • Lammer
    (illetve instafold elotte mindig, feszesen)
  • Lammer
    es hogy "pusholsz" egy limit versenyen?

azon kivul, hogy halalra raiselte magat, minden 1-es alkalommal amikor o" beszelt??? hmmm? ;)
  • xxxpaulxxx
    jajj-jajj...
  • Csacsi
    Ezt az 5-6 hozzászólásodat esküszöm nem értettem.

Kivéve a HORSE-os versenyt.

Ha 2000 volt a vak..és anyukádnak 10.000-es stackje volt, akkor nem nézünk floppot. Push flop előtt.
  • Lammer
    jeee kb 10%-ban benn voltam... ASZOS flossomet a vegen osszecsukta egy full!!! jeeeeee
  • Lammer
    (jah kezdodik megint... a toppar vs lesorosodasom :D)
  • Lammer
    ez most komoly a jokestarstol?

1 orai jatek utan amikor mar ugye nem kicsik a vakok sem...

AA-mat osszecsukta egy T8... sorral... normalis???

ez mar atomgaz...
  • Lammer
    elfogyos TT vs 65o

persze, hogy koreb***a a sort... mert miert nem???

ez mar tenyleg vicc -.-
  • Lammer
    (forditva: 22K)
  • Lammer
    most mar tegnapi nap... nem volt neki sem jo! 500-as e'lo"n..

beemeltek neki... allinre vagta magat flopon (KK2) nala: AKo
    ellen mutat: AA...

ehhhh...
  • Lammer
    ahhh szegeny Edesanyam!

Kedvence a H.O.R.S.E.

jokestars... sundayra selejtezo...

HATEZERSOK jelentkezo... megnezem, hol tart... wow benn van a legjobb 300-ban... na kicsit melleultem...

mar csak 170-en voltak hatra kb.
    kicsit lefogyott kb 10K zseton... omaha HI/LO BB:2000
    kez: KK7A ... mondja is, hogy magasra jo lesz :) mondom emelj! persze az asztal chipleadere megadja...
    flop X(nem emelexem)9K
    ok reraise... allin...
    mutatas: sracnal K9... eeeeees esik a szine riveren...

gg... szegeny elment a kedve neki is egy kicsit...
    tegnap elott kb a soknyolcezerbol ugye 72 jut tovabb... pusholnia kellett a vegen... es kb. 78-ik lett... :(((
  • hugopareiros
    miért vagytok fennakadva freeroll és freeroll közeli pénzben történő játékkor fellépő hülye döntések láttán?!

• ntex
    Újabb gyöngyszem: 0,10$+0,10$ -os MTT. AKo jön kézbe, volt vagy 5 limper. Egyből all-int nyomtam, 1 adta meg figyeljétek: 27o

Jönnek a lapok sorban: 245 3 6

Ezek tényleg érzik mikor kell megadni egy pusht?
  • Lammer
    jah ma voltam eloben 500-as versenyen :D

nem hiszitek el... az elso sessionben(szunetig) kb X handbol x/3 alkalommal kezparokat kaptam... de ilyeneket:
    55 (2X egymas utan!!),33, 22, 44, 77, JJ, TT...

persze szituacio mindég szar volt... :S

egyszer tudtam vinni! ratoltam hugomra TT-vel kisvakbol nagyvakra :D (mellettem huzott kettovel cetlit... csak kozben kieses miatt lett egy gap)

huuuuu... dejo... jo nap volt! viszont 58-bol elvittem kb 14-ik helyig... csak gaz, hogy nem fizet :S
    (olyan lapokkal vittem, hogy le sem irom, mert kitagadtok! direkt forditva jatszottam... szar lapokkal mentem be es lesorosodtam, meg ilyenek :D 46-om osszecsukta szitubol KK-t meg ilyenek :D)
  • Lammer
    e'lo"ben azert jobban gyomorszajonvagos a story...
    (ezt is irtam)
    buborek... 66 vs 44 allin-instacall...

jott a 4... szek felrug... elkoszon, kimegy... szar, ott uldogelsz keso delutantol es hajnalban mehetsz haza ures kezzel, es annyira remegsz az idegtol, hogy azt ki sem lehet szavakkal fejezni (szerencse, hogy nem en vezettem)...
  • Lammer
    alap :)

nem is olyan reg (visszaolvasol ott van) volt ugye az antimak szeriam...

JJ (me) vs 88

river:8... ggnoreplz
  • ntex
    És az milyen mikor egy MTT alatt végig szemét lapok jönnek? Egyetlen TT-m volt meg egy AQ, a végén mikor már push or foldban voltam jött egy 66 amire pusholtam, 77-el megadta egy deep stackes és persze kiestem
  • precision
    imádom a JokerSztárszt... nem is tudtam eddig mi hiányzott az életemből az alatt a pár hét alatt amíg nem játszottam ott

33 -ra allint tol az ügyeletes chipleader (SNG -n), 3x annyi zsetonja volt mint nekem, de irtó laza egy fish volt, szóval KK -ra szívfájdalom nélkül megadtam

természetesen nem talált el senkit a flop, a turn sem, és törvényszerűen riveren jött le a 3 -as

DzsókerSzar, én így szeretlek! :)
  • xxxpaulxxx
    Köszi, már Palinkotól megkaptam (bocsi, hogy még nem válaszoltam, csak futólag olvastam a levelet:D), szóval bocsi, de neki tartozom a reflinkre való klikkel:)
  • ntex
    Direkt nem írtam reflinket mert ebben a topicban nem szokás úgy tudom. Eldönti saját maga hogy beír e vagy sem :D
  • Palinko
    jah én is mindent letakartam. szerbiában még az újlenyomatod is rajta van. és elfogadták, nem fognak hamisítani, meg adatokkal kereskedni tuti
  • Palinko
    de reflinket adj már meg így :D
    http://allthatpoker.net/index.php?site=regisztracio&barat=palinko
  • hugopareiros
    telefonos check alapján simán lehet multiaccolni, ha személyit és lakcímkártyát kérnek akkor 100%ig megtudják állapítani hogy 1 ember /háztartás

"nem szívesen küldözgetem az irataimat idegeneknek (pláne idegen cégeknek"

a személyi számodat nyugodtan letakarhatod, a többi infót rólad pedig egy sima közösségi portálon is ki lehet deríteni
  • ntex
    http://allthatpoker.net/

Regisztrációnál az ajánló személyhez eldöntheted hogy beírsz-e vagy sem :)
    Ha beírsz "ntex" -et írj :)
  • precision
    én eljutottam egészen a 4. pont K. pontjáig, a pókertőke igénylésig, 3 eur/usd -t akar adni, de be kell scannelnem nekik személyit, lakcímkártyát, ilyesmiket...
    szóval inkább otthagytam, valahogy nem szívesen küldözgetem az irataimat idegeneknek (pláne idegen cégeknek)... egy telefonos check is elég lett volna, felhívnak, hogy én vagyok e az aki, vagy ilyesmi
  • Palinko
    jó suli, de egyáltalán nem kezdőknek javallott mert ahhoz sztem kevés az anyag és hirtelen a méjvíz. általános első osztályán vagyok, most realizáltam hogy csak 1 pont jöhet cg ből a többi máshonnan kell hogy jöjjön ezért kicsit leálltam és olvasok az sng ről. ez kicsit azért kiszúrás mert cgt szoktam játszani. persze ilyen később nem lesz állítólag mert középsulinál választasz szakirányt.
  • xxxpaulxxx
    Hmmm... érdekes,főleg ez, hogy nincs időhöz kötve... ezt a Strategynél "nem szerettem":D
    Viszont ami nem tetszik így elmondásod alapján, hogy eredmény orientáltak... szerintem az oktatás nem erről szól, de mind1:)
    Egy linket azért mutatsz?:)
  • ntex
    Most lenne jó az az "Extra" gomb még mindig a bannerbe, be lehetne tenni nyugodtan ezt a sulit oda szvsz :)
  • ntex
    Előre is sorry a wall of textért, de kis élménybeszámoló meg kis kedvcsináló ha érdekel valakit, akit nem skip nyugodtan .

Szóval egész jó ez a pókersuli. Egy 1000€ tőkét adó pókersuliról van szó, bár sok újat nem mutatott eddig amit anyagokat felvonultatott, viszont a felépítése tetszik. A legjobb az benne hogy nincs időhöz kötve, akkor csinálom amikor akarom. 4 iskola van benne (Elemi, Általános, Középiskola, Egyetem), az elsőnek most értem a feléhez. Az aktuális szintedet egy kezdőkéz jelzi. 23s a legkisebb osztály, a szín a típust jelenti, nálam KŐR-ből vannak a lapok ami a Cash Game-t jelzi. Még igazából nem döntöttem el mire specializálódok, még 1 ponton tudom majd változtatni, de MTT (vagy SNG, ez is kérdés még ha nem CGs leszek) és CG között vacillálok, a negyedik a FIX Limit ami nálam kiesett. Minden lecke után "szintet lépsz" és nő a kickered :D Miután elérted a 2A-t megkapod az első párt 22s ami vizsgafeladat (Egyszerű volt, szimplán el kellett indulnom egy freerollon, helyezés nem számít). Ha megvan osztályt lépsz és jön a 32s és minden pár egy egy vizsgát jelent.

Eddig a kékkel jelölt fejezeteken vagyok túl :) Most 33s-ben kicsit összetettebb a vizsgafeladat:

"A feladat teljesítéséhez a következő eredményt kell elérned (az alábbi 3 változat közül bármelyik 1 teljesítése elegendő):

1. Három egymást követő freerollon, amin elindulsz, érj be a mezőny első felébe (pl 100 indulóból, első 50-be)
    2. Két egymást követő freerollon, amin elindulsz, érj be a mezőny első negyedébe (pl 100 indulóból, első 25-be)
    3. Érj ITM-be egy freerollon (egyszerűbben érj pénzbe)"

Le kell jegyeznem a verseny adatait amiken indultam (dátum, verseny neve, indulók száma, elért helyezés). Mondjuk ezeket nem tudom utólag hogy ellenőrzik le hogy valóban részt vettem-e a versenyeken és nem csak kamu eredményeket adok meg. Mindenesetre eddig egy verseny pipa, első negyedében benne vagyok az indulóknak, más kérdés hogy hogyan: szokásos freerollos fish mákolt le, AQo-val CO-ban standard 4BB-re emelek egy UTG limper után, limper megad. Flop 2A2, betelek, UTG call. turn 7, tolom az allint, kapom a callt és az ellenfelem mutat egy A2o-t... -.-' maradt 190 zsetonom amivel elvergődtem addig "féltávról" hogy bekerültem az első negyedbe az indulók számához képest. Ezalatt poén, volt egy allinem 9Ts-el BB-ben és feleztem egy 9To-val 78TJQ boardon...

Tehát ez az oktatási rendszer tetszik, élmény csinálni :D...

Szóval az Elemi Iskola fejezetei:

• xxxpaulxxx
    Jöjjön... szívesen kifizetem, ha ettől elhiszi, hogy jó játékos:))
  • Lammer
    nekem is volt hasonlo leosztasom cashben... 1 szinttel lejjebb :) ofkorsz, hogy az ellenfelnek jott a lyukdrawra az ami kell :S
  • xxxpaulxxx
    bwin nl20:))
    As4d volt nála
  • xxxpaulxxx
    Biztos a freemail is tiltja a SZERENCSEJÁTÉKOT:D
  • Palinko
    talán ha írsz a supportnak megváltoztatható az
  • ntex
    Éppen nincs levelezésem mert arra a facebookot használom meg MSN is van, viszont a póker regisztrációim mind a freemailre szólnak...
  • Palinko
    de akkor rögtön a gmailra kérnéd.... csak gondolom van levelezésed és azért nem váltottál még mert úgy gondoltad hogy sok embernek kéne magyarázni hogy most új cím stb.
  • ntex
    Ha átirányítom ugyanúgy késve kapnám meg nem? Hisz előbb meg kellene várnom hogy a freemail feldolgozza és utána küldené tovább a gmail címre. Akkor meg ugyanott vagyok. :D
  • Palinko
    de miért nem regelsz gmailt és irányítod át a freemailt. aztán gmailból is úgy írhatsz mintha freemail címedről írnál....
  • ntex
    Tudom, már sokszor tapasztaltam hogy belassul, meg sokszor adatbázis hiba van és nem tudok belépni...