Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Egyebkent en is szoktam eloben dumalgatni* olyan emberkekkel akik azert elo versenyeken szoktak nyeregetni (nem fish kateg)... es mindég oda kanyarodok vissza, hogy hiaba csinalom jol (sajnos csak online megy az agressziv jatek igazan)... ha "veletlen" kifogok olyan emberket allandoan egy cash asztalnal aki "kivaros"... hiaba teszek meg mindent (reraise-k jobb poziciokbol, akar terrorallin)... megadjak... megadjak mert van 2-3 outjuk es ELLENEM SZINTE KOTELEZO jelleggel bejon riveren!!!! (es igen tudom, hogy 1 tipusu lapra var es kenytelen vagyok ugye bedobni mert visszaemel river utan... es a genyo(rendes?) meg be is mutatja es csettintek, hogy b*szdm*gany*d)
szoval az ember hiaba kattan ra a strategiai reszere, hiaba csodalkoznak ra eloben is masok, hogy soxor eltalalom mije van... jon-jon-jon es jon az ellenfelnek ami kell!!! ezt ugy hivjak, hogy szerencsefaktor es hiaba fogsz az eleted vegeig tanulni a pokert, ha a fejem tetejere allok, akkor sem leszek ilyen teren ugy nez ki szerencses :)
*sztori csak erdekessegkepp... En altalaban eloben nem birok nem dumalni az asztalon :) valahogy mindig osszecimbizek par emberrel es persze amikor egy versenyen ott ulsz fel kilenc ota (soforod es egyben legjobb baratod meg a tesoja is ott drukkolnak felalmosan) es hajnali fel haromkor lemakolnak buborekban (kell tolni, mert a vakok mar megettek, nem tudtam volna kiulni sajnos) akkor ugy elgondolkozol, hogy elejen meg midgemben hiaba jatszottal jol, ha ugy is lemakolja amikor bubi vagy egy alacsony kezpar a magas kezparodat :DDDDD
Masnap delutan visszamentem es a dealelt nyertessel eleg szepen kielemeztuk mit rontottam es hogyan akkor a donto momentumban (igaza volt)... de o" is belatta, hogy sajna a szerencsefaktort nem lehet megqrni :)