• xxxpaulxxx
    Egyáltalán léteznek ilyen botok??? Én nem hiszek bennük, de tudod mit? Legyenek... nekem ebből nem lesz hátrányom:)

Amúgy abc poker... azt te se gondolod komolyan, hogy a "sulikban" ezt tanítják... Te tényleg végigtoltad a pokerstrategy suliját? Mert akkor tényleg nem mondanál ilyeneket... Én se abc pokert tanultam... sőt... most pár hete a Bwinnél játszok és ott abc pokert KELL játszani... és AZ NEHÉZ:D Legalábbis egy (többnyire) gondolkodó játékosnak... de ott így kell játszani... kevés cbet, semmi blöff3bet, blöffölni alig, blöff indukálásról ne is álmodj (legalábbis nl10en ezt vettem észre).
    Biztos a bwin és csal és biztos azért választják annyian és az sem véletlen, hogy a halállománya legendás:)
    Persze... sportfogadások miatt, de épp ez az, ami nekünk jó. A teremnek nem kell belenyulnia a dologba... ahogy máshol sem.

Ok... máshol nehezebb jónak lenni... igen. Máshol okosabb játékot kell játszani, máshol sokkal több a regulár. Ilyenkor mi a teendő? JOBBNAK KELL LENNI! Átlagon felüli tudással kell rendelkezni. Ki kell használni mások hibáit... de persze ez már egy sokkal nehezebb műfaj és ilyenkor jön be az emberi lustaság, avagy "csal a terem"...stb

Kérdés, hogy miért nem jön mindenki a bwinhez? Hát ezen gondolkodtam és azért annak is meg van a hátránya, hogy ilyen idióta játék folyik itt. Az ember hajlamos ellustulni, mert ő "VERI A LIMITET"... onnantól kezdve nincs több elemzés, nincs több tanulás... és ő se lesz jobb játékos... csak azt hiszi.
    Ellenben a "komolyabb" termekben lehet, hogy nem leszel olyan nyereséges, de rá leszel kényszerítve a tanulásra.

Néhány évvel ezelőtt állítólag sokkal több hal volt mindenhol... most már rengeteg reg van. Ez minek köszönhető? Egyre több emberhez jut el a póker, egyre több helyen hirdetnek az oktató oldalak (mert nekik ugye ez jó pénz, ha te rajtuk keresztül játszol), egyre több emberhez jutnak el a különféle stratégiák.
    Ezért kell jobbnak lenni, mint az átlag, ezért nem szabad lustulni, ezért kell rendszeresen foglalkozni a játékoddal... másképp mindig a termet fogja okolni az ember, ha épp kikap...
    Mert a másik véletlenül se lehet jobb játékos...
    Mert mi istenek vagyunk...
    :)

Szorgalom, fegyelem, kitartás és alázat... és ez nem csak a pókernél van így... SZERINTEM:)