• Skynet85
    Mennyi idő alatt ? 1 év ? Ha hobbyként tekintesz rá és tolod napi 1 órát akkor elismerésem, de sokan neki kezdenek nagy rószaszín álmokkal, hogy holnaptól ő se megy már dolgozni, mert majd ő megmutatja a nagy világnak, hogy egy pokersuli és 50 dodo mire képes :D:D:D. (semmire) Sose tekintetem a pokerre mint megélhetési forrásra ahhoz túl reális a gondolkozásom, de gondoltam egyetem mellett, majd jön havi 100-200 dodo idővel, nos tőlem jobbaknak sem jött. Nyeregetem volt up swing down swing nagyjából eglábam, elismerem volt, hogy tiltesedtem és buktam, de kinem az elején.

A másik válfaja a gyorsan meggazdagodni vágyoknak a tekkerek akik kezdetben egy pokertrackertől vagy holdem managertől várnak csodát, de a jellemhibákat ezek álltal is csak keveseknek sikerül kijavítaniuk, a többiek x+1. alkalommal is mengézik ,,jah igen már megint". A prob tekker rájön nem akar ő 7-8 órát ülni a gép előt beruház arra a botra amire már szintén x+1-en előfizettek így most a bot fogja termelni a racket + a villany számlát mert stat alapon, ha full ringen 9 bot játszik (ismerek ilyen termet) akkor valség alapján a részesedés hosszútávon egál, csak úgy mint az ABC pokeresek körében.

Aztán úgye vannak azok a botok amik nem az egyzeri eladásból élnek hanem ténylegsen képesek pénzt kereseni(őket nem veszed meg sehol) az által, hogy nincs jellem hibájuk, tőbb milla kezet játszik végig egy teszt alatt és elég komoly AI van mögüttük nem pusztán matekos if+then utasítáok tömkelege, hanem komoly adat feldogozó és adatbányász, majd azokból építekzni tudó utasítások.

Elismerésem a kitartó pokeresek felé főleg azok felé akik letudják vetekezni a jellem hibájikat 0%-ban hajlamosak tiltelni és egy több hetes down swing után is vigyorogva ül le pokerezni de ebből kevés van és ők sem biztos, hogy valaha is kersenk majd anyi pénzt mint amit elvárnak a befektett idötől és tanulástól. Azonban ha vki csak hobbyként csinálja az okés én is tolom mai napig, szivatom a2-vel az ak-t mikor utg-ben elmeli a standard 4bb-s nyitást én meg poénból megadom és a flopp a2x majd röhögök az ss játékos anyázásán. :D