• Skynet85
    Régebben, 2 éven át toltam a pokert, végigtoltam a pokerstrategy suliját plus egyéb, kis millió helyről szedtem az infot(napi 7-8 órát játszottam 1-2 órát tanultam). Volt kéz elemzés, pokertracker stat 1 milla kéz után és 80%-ban mindent úgy csináltam ahogy a nagy könyvben meg van írva, ez kb elég arra, hogy termled a raket a teremnek. Lehet majd noobozni és fishezni, de az össze poker suli lényege, hogy szépen szinten tartson, egy teremenek se érdeke, hogy vki gyorsan nyerjen mivel akkor vki gyorsan bukik és, ha nincs kesh nincs rake se, a termet meg hidegen hagyja, hogy kiskorú S. Béla nyert 30 dodot, ha sanyi ugyan azt elbukta és qrvára nem fizet be megint mert rájött ebből se fog hírtelen meggazdagodni.

Elismerem van a pokernak az a szintje ahol már érdemlegesen fejlődsz, de az többe kerül mint egy 50 dodos bankroll, mezei játékos sose jut el addig, a hangzatos poker sulis jelszavak ellenére sem.(igen kivétel erősíti a szabályt ismerek olyat akinek még is siekrült, de ez pusztán a nagyszámok törvénye se több se kevesebb)

A termekről meg annyit, hogy ha majd megtekinthető lesz a forráskód elhiszem, hogy nincs machinálás, addig meg szintén lehet fishezni, sőt akkor sem mert egy dolog amit látok meg egy másik ami fut a szerokon.

Sokat foglakozok manapság poker botokkal éppen egyik haverral kezdtünk neki egy onine db-ből dolgozó ai-s pokerbot írásának, ami nem csak banki esélyt néz és valséget hanem, ha van readje db-ből akkor azzal is kaklkulál arra leszek majd kíváncsi, ha elkészűl és nem abc pokert fog játszani, mit teljesít majd vmi azt súgja meglepi lesz...