• sz4bolcs
    Asszem olyan 6 órát játszom amikor nem kezdek bele komolyabban mtt-kbe. Mostanában nem olvasok stratégiai cikkeket, úgy érzem, hogy ezen a limiten verem a mezőnyt, és nincs szükség a játékomon változtatásra, de mondjuk tegnap is elég sokat böngésztem bankroll managementes cikkeket mert sejtésem szerint túl kis kockázatot vállalok, próbálom belőni, kikövetkeztetni, hogy mi az a roll, amivel újabb szintet tudok lépni úgy, hogy még ne tilteljek be egy bukó szériától.
    Mivel eléggé tiltelős vagyok.. vagyis voltam... próbálok kiiktatni minden nagyobb ingadozást és ennek a leghatékonyabb módja a jó br management.
    Inkább motiváló írásokat olvasok, amik kicsit nagyobb, de még ésszerű kockázatvállalásra ösztönöznek.

sng és főleg a többasztalos sng nagyon más, mint a cashgame, más képességek kellenek hozzá. Én cg-ben masszív bukó vagyok, utálom, ahogy a dollárocskáim ott hevernek az asztalon, régebben amit nyertem sng-ken azt cashgamen szórtam el. SnG-n a játéknak ritmusa van, azt kell meglovagolni, amit én imádok, nagyon jó érzés ahogy a játékom időről időre változik, ahogy növekednek a vakok és változnak a stackméretek.