• precision
    "sokan megmagyarázzák, hogy J7-el be kell menni, mert a profi is azért megy be, mert nem a könyv szerint kell játszani"

egy szóval nem mondtam ilyet, de nem baj :) csupán arra céloztam, hogy a profik rohadtul nem a könyv szerint játszanak, és néha-néha még egy bubihéttel is calloznak (vagy preflop raise, olyat is láttam már)... persze nem mindig nyernek vele, de előfordul, hogy igen
    de nem vagyok idióta, ez nem azt jelenti, hogy amint kapok egy J7 -et, egyből call/raise/allin :DDD

nem azt mondom hogy én jó játékos vagyok... sőt :)

amit ki akartam fejezni, de már leírtam kb 5x, nem baj, leírom még egyszer... hogy a póker nem egy begyepesedett játék amit programok ellen játszol, így a könyv nem ér túl sokat, max az alapok elsajátításához elég

visszatérve a handemre, ha máshogy jött volna ki a dolog, akkor egyből nem játszottam volna rosszul, hanem "mit akart az a fish a Q8 -al, lol" típusú megjegyzések lennének... nem fogod fel az a baj, hogy:

1. ez egy freeroll volt, a könyv szart sem ér itt
    2. akárhogy játszom (akár sima call preflop) az Q8 -as gyerek allint tol mindenképp (néztem még a játékát utána, sokkal szarabb lapokra rakott allint preflop, volt hogy megadták neki és nyert, vagy körfold esetén kimutatta, hogy 10-3 -asa van pl.), ergo a könyv ugyanúgy szart sem ér :) és ja, nem fogok eldobni egy egyszínű AK -t, igen, berakom rá az egész pénzem, pláne egy freerollon pláne egy ilyen játékos ellen
    nyilván te eldobtad volna, ismerve az asztalt, a játékost...stb. :)

de fejezzük is be szerintem, kár vitázni...