Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
sandor8206 #25529 pont erre akartam célozni, hogy mindenki shortstack és így sokan, gyakorlatlan játékosok nem a megfelelő döntést hozzák és úgymond ezért szívsz
pl: gondolod nyomsz egy any twot, hisz úgy is dob, de barátunk egy gyakorlatlan játékos és csak azt látja, hogy AQs milyen jó lap, te meg állandóan terrorizálod és leszarja, hogy bubble leszarja, hogy van egy kis stack, leszarja hogy kieshet ITM előtt, hanem nyom egy call, mert úgy is jobb lapja van, te meg "baszhatod" a 73o-dat, mert "mákolnod" kell és ha nem szinte tuti bukó az ITM
vagy is nekem általában így volt, bár nem sokat játszottam 9 fős turbot vagy 1500-2000 kb. ami azért nem sok valaki havonta nyom ennyit, de pont hogy a gyakorlatlan játékosok miatt szívtam
sőt volt olyan meglepő dolog, hogy máig megjegyeztem
ITM vagyunk, én chipleader kb. 7000 chips körül SB, Button kb. 750
BB 5000-5500 kb. arányilag valahogy így álltunk
BB/SB 500/250
Button fold, ok nálam sima any two all-in (KJo volt nálam), erre BB A6o sima call, kikaptam
annyira idegesített, megnéztem a gyereket, úgy ment fel a grafikonja mint a nyíl, csak lestem
ok lehet jó volt és tudta mit csinálok, de ha megmutatom a lapomat akkor se callozhatott volna csak kb. KK+, szóval hagytam a francba a Turbot 9főst, visszatértem amivel kezdtem 27 fősekkel, remekül ment megint, erre nem bebaszott a Full tilt :-)