• asafderg
    A $21k az lifetime (utóbbi 1,5 év) befektetés, egyszerre $2,5k-nál nem volt kint egyidejűleg. BR-m nyilván nem publikus, de én speciális helyzetben vagyok, mert sztékelve + coacholva is vagyok, tehát a br-omból tudok erre fordítani.
    Mostanába egyre kevesebbet sztékelek, köszönhetően a fekete pénteknek. Sajnos a legjobb %-os vételeim amerikai online játékosokból volt, akik eltűntek ugye...

A CG sztékelésről nem tudok nyilatkozni, abból mindig kimaradtam, szándékosan. Van a 2p2 fórumon sztékelési topik, ott olvasgass, biztos találsz hasznos infót.
    2p2 staking

Az alaptőke felét elbukja akkor vége?! Ezt nem tudom értelmezni. Fura opciónak tűnik.
    Az mondjuk bevett gyakorlat, h ha $300-ra van megállapodás, akkor azt 3x$100-as részletekben küldöd. De, hogy 1/2 BR bukta után kilépj ilyen módon, az nem tűnik korrektnek.
    Valószínűleg NL10re nem fogsz szupersztárokat találni. De mint az én esetemben is inkább a hosszútáv a lényeg egy kezdő esetében. És akkor talán egyszer látsz szép profitot belőle.

Mindenesetre sok sikert hozzá. Ha bármiben tudok segíteni, szólj bátran.