Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #25455 Ejha! 21k-t kockáztattál, akkor megkérdezhetem mekkora rollod van? Vagy ez nem pókernyeremény? Milyen limiten játszol, ha játszol egyáltalán?
Én nem gondolkozom ilyen nagyban. Elsősorban CG-t szeretnék stake-elni, mivel ahhoz értek csak, így jobban meg tudom ítélni a stakee játékát. Bár láttam olyanokat is, akik versenyecsomagokhoz kérnek támogatókat, de mivel egyáltalán nem értek az MTT-khez, így zsákbamacskára adnám a pénzemet. Olyan 60k körüli összeget adnék (forintban :D), szóval kicsit több mint 300 dollár.... ebből a reális az a NL10. Én is úgy gondoltam valahogy, hogy a profitot felezzük, ha pedig az alaptőke felét elbukja, akkor felbontjuk a megállapodást és visszakapom a maradékot. Szerinted így érdemes belevágni? Nekem azért vannak kétségeim, mert aki NL10-en értelmes profitot képes villantani (7-8 BB/100), az valószínűleg nem fanyalodik rá az én 300 dolláromra. Ennél gyengébb játékost pedig nem mernék stake-elni.
Nem érzem úgy hogy hosszú távon képes lennék szignifikánsan növelni a rollomat (ezt a ~300 dollárt) játékkal (egyszerűen nincs időm a komoly tanulásra), viszont elherdálni sem akarom (elveszteni hobbi játékkal, vagy cashoutolni), ezért gondoltam ilyesféle befeketetésre. Nekem a póker a pénzről szól elsősorban, így végülis mindegy, hogy játékkal vagy stakeeléssel szerzem azt meg. De a fentiek alapján kétségeim vannak. Te mit tudnál javasolni?