Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #25240 Hát én olyan november óta játszok aktívan... eleinte azt hittem ha elolvasok 1-2 cikket, az megváltja a játékot... próbáltam mindenféle játékot, semmi nem ment... nem is véletlenül:D Ha most visszamehetnék pofánbsznám magam és kitiltanám magam az összes teremből, amíg nem tudom az alapokat:D (már pedig az, hogy "én tudok pókerezni" az nem alap:D)
Én is csak most érek rá nagyon, mert halasztottam egyetemen... amellett mondom én se tudom, hogy fog menni, mert eléggé parás a mérnökinfó kar, de majd meglátjuk... lényeg, hogy egyetem mellett jó lenne ebből egy "stabil" pénzt szerezni:)
#25239: Sajnos én is ilyen vagyok:S Nagyon be tudok lustulni... eleinte tök sok motivációm van mindenben, aztán ez alább hagy...
Sajnos így jártam a basszusgitározással is... eleinte tök sokat foglalkoztam vele, később volt tanárom, majd bandám is... aztán most ebben az évben, amikor a legtöbbet tudtam volna vele foglalkozni... "alig" nyúltam hozzá... Volt egy új b andám, de 2 próba után most úgy vagyunk, hogy nyárra hagyjuk, mert ők nagyon vidékiek:D Mind1, most lesz új bandám, talán a motiváció is visszatér:)
A pókert is tuti feladtam volna, ahogy magamat ismerem (a rollom tuti elfogyott volna)... ezért is nagyon de nagyon örülök, hogy belekezdtem a pokerstrategy CG sulijába és ez nem hagy lustulni:)