• ntex
    Persze, mindig én szarul játszok, a másiknak meg mindig mákja van.

Ezt a cikket alapul véve és hozzávéve az általad elmondottakat, idézlek :

"Így amit Te elvesztesz azt más megnyeri. Szóval akkor csak kell legyen olyan játékosoknak is...akik nyerők...mert itt ha valaki veszít...akkor másvalaki nyer. Ez ilyen egyszerű."

Itt a lényeg : A terem vándoroltatja a pénzt a játékosok között hogy a rake-ből meglegyen a kis hasznuk. Még mindig azt mondom hogy nem véletlen ez a sok AA vs KK vs QQ lapütközések : Ezekre teszik fel az emberek a legtöbb pénzt. És milyen véletlen hogy nem tudok hasznot hozóan pókerezni, pedig nem egyszer játszottam ultra feszesen, de még akkor is buktam az említett AA vs KK vs QQ szituknak köszönhetően. És lehet megint támadni hogy hülyeségeket beszélek : A mai világban már életképtelen az a vállalkozás aki/ami nem használ ki valamilyen kiskaput : A pókertermek a raketermelésből élnek. Ez a lényege. Ha nem lenne elegendő rake csődbemennének. És így oldják meg hogy legyen: Lapütközéseket generál a szoftver. Ennyi az egész. És ezt persze senki sem fogja tudni bizonyítani mert "ellenőrzik". Mindegy engem ez az egész már nem érdekel. Minden szerencsejátékot azért találnak ki hogy az ember valahol elherdálhassa, elbukhassa a pénzét.