Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hátõõõõ... nincs... de 04hez sem volt😄 Szeretem a rizikót... max olyan 300 dollárig a lehetõ legfegyelmezettebben játszok... meglássuk... de itt legalább tényleg értelmét látom a játéknak😊 Aztán még1x mondom lehet tévedek... majd elválik😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez szerintetek jó fold volt ? Szettre tettem :
Mert elkezdtem nézni,de még a catface-nél elaludtam 😞
Mind a 3 ellen tegnap játszott?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Faszi ezután majdnem hülyét kapott... (megint bevetettem a szokásos call elõtti elhúzott gondolkodást😄)
Olyanokat szentségelt, hogy nem igaz én meg nem gyõztem rákontrázni😄😄
3-0
Jééé😄
Még jó, hogy nem tudtam kivenni a pénzem PPrõl😛
Nem hibáztatom se az rng-t, sem az ellenfeleket
1-2 mákolás... utána szar döntések... majd a tilt... nem szabad így játszani😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Most akarok venni egy pókerzseton készletet, de nem tudom, hogy agyagbetétes vagy fém betétes zsetont vegyek? tudtok segíteni melyik a jobb? köszi
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Glory, Glory Man. United!
Glory, Glory Man. United!
Tanulni kell... cikkek olvasása, videózás... rá kell jönnöd mik a helyes döntések, mik a helyes indulókezek, meg kell tanulni olvasni mások kezét... ez mind-mind idõvel jön elõ.
Nah de a legfontosabb (nálad legalábbis szerintem), hogy állapodj meg EGY játékmódnál, amit csinálni fogsz és akkor csak arra gyúrsz... mert eddig te elég sokmindent láttam, hogy játszol😄 Ok, most egy pár napja BSS-ezel... de az csak egy pár nap... most volt egy upswinged, ami szép és jó, de te rögtön elkiabáltad, hogy vered a mezõnyt... sajnos ez nem ennyibõl áll😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amíg én nem hisztizem, addig te se😛 3000 hand óta nulszaldón vagyok😛
A maradék 15bõl lesz valami
Teljes mértékben egyet értek😄
Szted a regulárok majd nl02-n fognak játszani? Ott szerinted õk jó játékosok? Ahol mindenki mákol mindenkit? Ezt felejtsd is el😄
Egyébként biztos vagyok benne hogy a FullTilt nem kockáztatná a jó hírnevét egy esetlegesen megpiszkált "lapütköztetõs" RNG-vel... Kizárt dolog. Messze több bevételük van annál mintsem hogy ilyesmire szoruljanak. Még egy indok azok mellett amiket felsoroltam. 😊
ntex: hogy HOGYAN verhetõ a microlimit, arra neked kell rájönnöd, senki sem fogja megmondani hogy játssz. Tanulás, gyakorlás. Az a gondolkodás ami a problémát elõidézte egyébként nem fogja tudni megoldani azt.
De hogy ne csak az éterbe küldözgessem a szavakat, meg hogy növeljem kicsit az e-péniszem méretét, vess egy pillantást a grafomra.
Félreértés ne essék, nem szeretnék fennhéjázó vagy türhõ lenni senkivel, csípem ezt az SG-s pókeres bandát, remélem senkinek nem vagyok ellenszenves, ha mégis, verjetek rám 😊 Csupán nem hagyhattam szó nélkül amiket itt leírtatok. Ismerem az érzést, néhány hónappal ezelõtt nekem is volt ilyen összeesküvés elméletem hogy csal a terem, meg hogy dögöljön meg az olyan aki 72s-el beszáll és lejön a flushe amivel lemákol. Mostanra az ilyen játékosok a kedvenceim, egy élmény látni ahogy kiül mert már elnyertem minden pénzét. És ha véletlenül ismételten lemákol, tudom hogy azt a pénzt csak kölcsönbe kapta, rövidtávra, uzsorakamatra.
Kitartás, tanulás, gyakorlás! 😊