Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Basszátok meg rég voltam ekkora luckbox MTT-n :D
Neveztem Sunday Bike Ride-ra, 25 partypont, mondom miért ne... Éppen becsúszok a díjazottak közé, push-or-fold-on vagyok, 65o-al mondom lopok vakot. 3 nagyvak éppen kevesebb mint a stackem fele, emelek, eszembe jut hogy akár pusholhattam is volna, SB és BB pushol, hát mondom már mindegy, megadom... Egyiknél KJ, másiknál QTs, riverre lejön a flushöm :D:D:D:D
Később JTo-al lopok vakot, gyerek mögöttem megad, flop: 6 Q 9, cbetelek (kb. a stackem 4/5-e), pushol, á mondom már úgyis díjazott vagyok, call... Villantja a KK-t, turn: K, mondom jó, kiestem, river: A. :D:D:D Ekkor már sírtam a röhögéstől. :D
Később megint push-or-fold-ra kerültem, UTG2-ből ATo-al pusholok (feszes volt az asztal) gyerek mögöttem AJs-al megad, jó mondom most végem, flopra érkezik az ász, riverre a tizes, lefordultam a székről a röhögéstől :D:D:D
Aztán QQ-val ismét pusholnom kellett, AJs megadta, flopra le is érkezett az ász, így aztán mondhatjuk hogy a karma lecsapott rám :D
Végülis 56. helyen végeztem a ~2100 indulóból, ahhoz képest hogy mennyire nem tudok MTT-zni, elég szép eredmény :) $2,85 lett a jutalmam.
Szerintem szegény édesanyámat sűrűn emlegették. :D