Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha ez a kettõ nincs, akkor a legnagyobb õstehetség is bukó játékos lesz.
Én nagyon örülök annak, hogy van egy rutinom... már november óta itthon vagyok és tényleg... 2-3 hónapig össze-vissza éltem... aztán beleuntam... nagyon nem volt semmi se, amire büszke lehettem volna😄 Így azért már jobb, ahogy most csinálom😊
#23806: Pokerstarsnál van hasonló
"Now I get up around whenever
I used to get up on time
But that old man he's a real muthafucker
Gonna kick him on down the line"
xD
Most sem azért gondoltam arra hogy fizetek be, hogy legyen pénz a számlán, hanem hogy tényleg érezzem a súlyát annak, hogy ami a képernyõn egy szám, az a való életben súlyos pénz. És nem kéne felelõtlenül játszani vele. De valószínûleg nem fogok befizetni, kell másra a pénz.
1 hét múlva 0 lett;D
Én legalábbis nagyon megszívtam már ilyennel...😄
De ezzel én is így vagyok... fõleg most, hogy passzív féléven vagyok...
Nagyon el is lustultam... aztán elkezdtem matekozgatni... de össze-vissza... aztán rájöttem, hogy kell egy napirend... de mindenek elõtt tervek kellenek😄
És most a napjaimat nagy részben ez a 4 dolog teszi ki:
Edzek cél: fogyás
matek cél: jövõre jobban menjen az egyetem
póker cél: jövedelemkiegészítés késõbbi milliárdos életemben<#idiota>#idiota>
basszusgitár cél: õõõõ😄
Nah igen... a basszgitárral is így voltam... nem volt bandám most fél évig és hopp... nem is volt akkora motiváció... most pedig, hogy megint van bandám... már rögtön másképp fogom fel ezt is😊
Amúgy most már kicsit megnyugodtam, még jó hogy nem cashoutoltam azonnal. Viszont erõsen gondolkozom, hogy befizetek 10 ezer forintot, csak hogy megérezzem a súlyát annak, hogy nem kéne hülyeségeket csinálni........ és nem utolsó sorban visszahozni az elbukott zsozsó egy részét 😊
Amikor elkezdtem headsupolni, szinte biztos vagyok benne, hogy nem upswingem volt, hanem egyszerûen nem volt rossz döntésem, így vertem mindenkit, aztán...
Sztem be kéne vonulnom vmi zen kolostorba pár évre, hogy normális ember legyen belõlem.
De ha elfogatsz egy tanácsot, akkor szívesen mondom... nekem az bevált, hogy durva bukó után 1-2-3, vagy akár több napig nem játszottam... csak videóztam, handeket elemeztem... de a videók a legjobbak. Nekem valahogy mindig meghozza a kedvem és az önbizalmam a játékhoz, ha egy "profibb" játékos magabiztos játékát nézem kommentekkel...
SÕT! Mostanában van amikor azon kapom magam, hogy én is úgy kommentelem, hogy most mit miért csináltam épp... ez lehet hülyeség, de szerintem nem rossz, mert így legalább nem autopilotban játszom...
Jah igen... nem tudom rád ez jellemzõ e, de sose csinálj mást játék közben😄 Én gyakran volt, amikor neteztem közben, vagy épp filmet néztem... mára már leszoktam errõl... NEM szabad😄
Jelenleg napi 1-2 órát játszok és kb ugyan annyit videózok... de átlagban 1 óra póker 1 óra videó szokott kijönni. És tényleg tanulni kell, én is nagyon szar voltam, de mostanság érzem, hogy igenis tudok nyerni... ha érzem a tiltet abbahagyom... megnézek 1-2 videót, vagy holdem managert nézegetem és röhögök egy jót😄
Második elég necces volt XD
Am sux. Nekem is az önuralommal vannak a legnagyobb gondjaim. Van amikor totál fegyelmezetten menetelek, de néha bekattanok, és akkor gáz van, mert nem tudom kezelni. 😞
Igazából az is a baj, hogy én olyan vagyok, hogy ha valamit elkezdek, akkor azt nagy lelkesedéssel csinálom egy ideig, de kitartóan soha nem tudom csinálni. Elõbb utóbb lanyhul a lelkesedés, és csak amolyan ímmel-ámmal dolog lesz belõle. A pókerben pedig ez nem opció, ahhoz, hogy olyan szinten játsszon az ember, hogy komoly pénz van belõle, azért kell egy durvább elhivatottság. Én például nem tudom és nem is akarom azt csinálni, mint Csacsi, aki napi 6-8 órában foglalkozik a játékkal. Pedig anélkül nincs komoly pénz.
Szerintem én sosem fogok feljebb jutni a hobbijátékos szintnél, és most azon gondolkozom, hogy megéri-e ez a hobbi ezt az idegeskedést, feszültséget... vagy inkább hagyjam a fenébe.
Ezt most csak úgy magamnak írtam le, mert ha leírom a dolgokat akkor sokkal tisztábban látok... nektek mi a véleményetek? Van ennek az egésznek alapja, vagy egyszerûen csak még mindig tilten vagyok? 😄
Tarts 1-2 óra pihenõt hogy kitisztulj és elmélkedj a hibáidról, mit kellett volna másképp, esetleg nézd vissza a bukó handeket 😊 Én is ezt szoktam csinálni meg megnézek egy-két hand session review videót 😄 És utána általában vissza is nyerem az elvesztett pénzt 😛
Mióta játszol amúgy?
Glory, Glory Man. United!
"nincs outod, mehetsz haza"?😄😄
és közvetlenül utána: 😞(((
A kérdésre a válasz meg, hogy szerintem az adatbázist nem oda menti😊