Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Komolyan mondom most nézem a jobb partyjaim amiket lementettem a leosztásaim közé PokerStrategy-n és ilyen 9Ts 9Js meg suited connectorokkal lassan többször nyerek mint pl a pocket párokkal AA KK QQ és a többi 😄
Ez meg egy újabb Q póker lett volna bár valszeg nem fizették volna ki 😊

Eddigi legnagyobb pot amit nyertem 😄

sz4bolcs
...annyira, hogy régen rigmusokban beszéltem, mint az V-ös számu rab. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Akkor ennyi.. vagy megtanulod ezt a kettõt, ráveszed magad valahogy, vagy pedig nem játszol addig, amég nem jön egy újabb olyan idõszak, amikor alapjáraton érzed ezeket magadban.

Tudom jól. Nálam pont ezzel a kettõvel van a gond.

Mondom engem is megvisel már 1-2 beülõ elbukása is, de próbálok nyugodt maradni, ha nem megy abbahagyom 1-2 órára a játékot és vagy mást csinálok vagy session-t nézek. Mostmár megtanulom kezelni a tiltem lassan 😄 Ma meg nyertem durván 20 perc alatt közel 10$-t 2$-os stackekbõl 😄
sz4bolcs
Pokerhez sajnos rohadtul nem elég a tehetség. Tornajátékosként azt mondom, hogy a nyeréshez még csak nem is kell nagyon tehetségesnek lenni, a két legfontosabb, ami nyerõ játékossá tesz, az a fegyelem, a másik a kitartás, álhatatosság.
Ha ez a kettõ nincs, akkor a legnagyobb õstehetség is bukó játékos lesz.

Nem vagyok én azért egy szar játékos (végülis 50 dollárból csináltam 700-at szépen lassan), csak vannak szar napjaim. És igen, néha elbaszom de azért annyira soha nem süllyednék le, hogy az összes pénzemet eljátsszam 😊

sz4bolcs
Hátõõ, annyira szeretem a zenét, hogy szinte minden érzésemhez, vagy gondolatomhoz tudok kapcsolni valami ilyesmit. 😄

Imádom, hogy mindenre van egy idézeted😄😄
Én nagyon örülök annak, hogy van egy rutinom... már november óta itthon vagyok és tényleg... 2-3 hónapig össze-vissza éltem... aztán beleuntam... nagyon nem volt semmi se, amire büszke lehettem volna😄 Így azért már jobb, ahogy most csinálom😊

#23806: Pokerstarsnál van hasonló

sz4bolcs
Lol, ha ennyi önuralma nincs az embernek, akkor valószínüsítem, hogy 0,00001 limiten is elveszti az összes pénzét, csak lassabban.

Kéne egy olyan opció, hogy bizonyos limitekrõl kizárhassam magam. Mondjuk 700 dollár alatt ne mehessek NL25-re 😄

sz4bolcs
Napirend... na ezzel is gondok vannak. Én is passzív féléves vagyok, aztán most...:

"Now I get up around whenever
I used to get up on time
But that old man he's a real muthafucker
Gonna kick him on down the line"

xD

Nem fizettem még be soha egy forintot sem. Ingyentõkébõl csináltam az egész rollomat. Na jó, fizettem már be, de csak azért hogy ki tudjak utalni. Szóval volt egy-két tranzakcióm, de amit betoltam, azt ki is utaltam. Tehát nekem eddig 0 forintomban van az online pókeres karrierem.

Most sem azért gondoltam arra hogy fizetek be, hogy legyen pénz a számlán, hanem hogy tényleg érezzem a súlyát annak, hogy ami a képernyõn egy szám, az a való életben súlyos pénz. És nem kéne felelõtlenül játszani vele. De valószínûleg nem fogok befizetni, kell másra a pénz.

A súlyát meg nem éreznéd... legalábbis én nem éreztem😄 Úgy voltam, hogy áhhh... mind1... most buktam ennyit... nem baj, úgy is "hatalmas" a bankrollom

1 hét múlva 0 lett;D

NE!!!! Ne fizess be még többet!!!! Építkezz, de nem fizess!!!
Én legalábbis nagyon megszívtam már ilyennel...😄

😄😄😄

De ezzel én is így vagyok... fõleg most, hogy passzív féléven vagyok...
Nagyon el is lustultam... aztán elkezdtem matekozgatni... de össze-vissza... aztán rájöttem, hogy kell egy napirend... de mindenek elõtt tervek kellenek😄
És most a napjaimat nagy részben ez a 4 dolog teszi ki:
Edzek cél: fogyás
matek cél: jövõre jobban menjen az egyetem
póker cél: jövedelemkiegészítés késõbbi milliárdos életemben<#idiota>
basszusgitár cél: õõõõ😄

Nah igen... a basszgitárral is így voltam... nem volt bandám most fél évig és hopp... nem is volt akkora motiváció... most pedig, hogy megint van bandám... már rögtön másképp fogom fel ezt is😊

Hát jah, általában én is betartom ezeket. De nem mindig sajnos. Mondjuk ma benne volt a dologban az, hogy hajnali 5-kor értem haza és másnapos is vagyok eléggé 😄 És úgy ültem le játszani, hogy kijtászom a take2 5 pontját és csókolom. Csak sajnos rossz irányba fordult a dolog.

Amúgy most már kicsit megnyugodtam, még jó hogy nem cashoutoltam azonnal. Viszont erõsen gondolkozom, hogy befizetek 10 ezer forintot, csak hogy megérezzem a súlyát annak, hogy nem kéne hülyeségeket csinálni........ és nem utolsó sorban visszahozni az elbukott zsozsó egy részét 😊

sz4bolcs
Én detto ugyanez vagyok. Elkezdek valamit, és brutál penge vagyok benne, érzem a tehetséget, gyorsan a csúcsra török, aztán jön a motiváció hiány, jön az érzés, hogy "ez kipipálva" és egyre rosszabbul megy, még mindig csinálom, de már nem figyelek annyira.
Amikor elkezdtem headsupolni, szinte biztos vagyok benne, hogy nem upswingem volt, hanem egyszerûen nem volt rossz döntésem, így vertem mindenkit, aztán...
Sztem be kéne vonulnom vmi zen kolostorba pár évre, hogy normális ember legyen belõlem.

Gratu! De el ne kiabáld😄😄

Akkor egy picivel régebb óta játszol mint én😊
De ha elfogatsz egy tanácsot, akkor szívesen mondom... nekem az bevált, hogy durva bukó után 1-2-3, vagy akár több napig nem játszottam... csak videóztam, handeket elemeztem... de a videók a legjobbak. Nekem valahogy mindig meghozza a kedvem és az önbizalmam a játékhoz, ha egy "profibb" játékos magabiztos játékát nézem kommentekkel...
SÕT! Mostanában van amikor azon kapom magam, hogy én is úgy kommentelem, hogy most mit miért csináltam épp... ez lehet hülyeség, de szerintem nem rossz, mert így legalább nem autopilotban játszom...
Jah igen... nem tudom rád ez jellemzõ e, de sose csinálj mást játék közben😄 Én gyakran volt, amikor neteztem közben, vagy épp filmet néztem... mára már leszoktam errõl... NEM szabad😄

Jelenleg napi 1-2 órát játszok és kb ugyan annyit videózok... de átlagban 1 óra póker 1 óra videó szokott kijönni. És tényleg tanulni kell, én is nagyon szar voltam, de mostanság érzem, hogy igenis tudok nyerni... ha érzem a tiltet abbahagyom... megnézek 1-2 videót, vagy holdem managert nézegetem és röhögök egy jót😄

80$ !!!! 😄
Úristen lapömlésem van ma 😄😄😄

Második elég necces volt XD

sz4bolcs
Játsszunk egymás ellen. Két tiltelõ emberke kb. azonos szinten lehet. xD
Am sux. Nekem is az önuralommal vannak a legnagyobb gondjaim. Van amikor totál fegyelmezetten menetelek, de néha bekattanok, és akkor gáz van, mert nem tudom kezelni. 😞

Busted AA + Succesfull set mining 😄😄😄

TT VS KK 😄

Reméltem hogy nem valami erõsebb flöss lesz nála /facepalm XD

Másfél éve durván... de komolyan csak az utóbbi fél évben kezdtem venni a játékot. Sajnos az utóbbi idõben csak a negatív oldalát tapasztaltam meg a játéknak. A rollom nem nõ, nem is csökken nagy mértékben (kivéve az ilyen baromságokat amit most csináltam)... állandóan idegeskedem miatta... általában már nem jó szájízzel ülök le játszani. Ez legfõképp azért van mert én elsõdlegesen pénzért játszom, és nem látom eredményét a tanulásnak. Nem látom hogy fejlõdnék. Lehet hogy csak downswingem van, de az is lehet hogy távolról sem elég a játékom ahhoz hogy verjem a mikrolimitet (ezt azért kétlem, annyira nem vagyok béna). Összességében egyszerûen nem látom azt, hogy a közeljövõben stabilan nyerõ legyek.

Igazából az is a baj, hogy én olyan vagyok, hogy ha valamit elkezdek, akkor azt nagy lelkesedéssel csinálom egy ideig, de kitartóan soha nem tudom csinálni. Elõbb utóbb lanyhul a lelkesedés, és csak amolyan ímmel-ámmal dolog lesz belõle. A pókerben pedig ez nem opció, ahhoz, hogy olyan szinten játsszon az ember, hogy komoly pénz van belõle, azért kell egy durvább elhivatottság. Én például nem tudom és nem is akarom azt csinálni, mint Csacsi, aki napi 6-8 órában foglalkozik a játékkal. Pedig anélkül nincs komoly pénz.

Szerintem én sosem fogok feljebb jutni a hobbijátékos szintnél, és most azon gondolkozom, hogy megéri-e ez a hobbi ezt az idegeskedést, feszültséget... vagy inkább hagyjam a fenébe.

Ezt most csak úgy magamnak írtam le, mert ha leírom a dolgokat akkor sokkal tisztábban látok... nektek mi a véleményetek? Van ennek az egésznek alapja, vagy egyszerûen csak még mindig tilten vagyok? 😄

Ezért szoktam azt csinálni ha bebukok 1-2 beülõt inkább leállok. Mert utána elkezdek én is össze-vissza játszani és csak nagyobb lesz a mínusz.

Tarts 1-2 óra pihenõt hogy kitisztulj és elmélkedj a hibáidról, mit kellett volna másképp, esetleg nézd vissza a bukó handeket 😊 Én is ezt szoktam csinálni meg megnézek egy-két hand session review videót 😄 És utána általában vissza is nyerem az elvesztett pénzt 😛
:/
Mióta játszol amúgy?

Rash87
DE mért kell tilten beülni? Legalább saját hibáidból tanulhatnál😊 Mert amúgy...igen.<#rolleyes>

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Bár ezt így negatívan,mert buktam is a sok hülye miatt :\ Mi idegesítõ...bár türtõztettem magam,s AKal jócskán visszanyertem 😊

Rash87
Érdekes emberek vannak ezen a FullTilten,nem hiszem el,hogy minden szemét lapra bejönnek :\\ Mintha csak 1 lapot néznének,s ha az már K v. A,az már tökéletes nekik 😄

Miért vagyok én ennyire szerencsétlen? Természetesen megint képes voltam eljátszani ugyanazt, amivel múltkor buktam..... tilt miatt beültem egy deep asztalra, és persze MEGINT elbuktam egy rakás pénzt. Hihetetlen komolyan hogy mennyire nincs önuralmam. Tényleg ennyire hülye vagyok? Ilyenkor mindig komolyan eljátszok a gondolattal, hogy full cashout és határozatlan idõre stoppolom a játékot...

Nah most nekem is volt egy 1 dolcsis missclickem... amikor callt nyomtam fold helyett😄

A JJ még mindig egy gyilkos kéz😄😄

<#idiota>

sz4bolcs
én meg félrekattintottam egy $4es versenyen xD Azt hittem 100at kell megadni, erre mikor calloltam, akkor láttam, hogy sárgák a zsetonok... 1100 volt. xDDD

Afrancba... kilépett=(

Jaja, afféle😄

sz4bolcs
donkbálnafish? xD

Egy cseszett nagy fish üldögél 20 dolcsin NL4en... nos addig én fel nem állok a gép elõl, amíg ki nem sikerül fosztanom😄

sz4bolcs
ennyi b+ ...félkarun tudok nyerni, de a 80/20-akat elbukom....

Az elsõnél miért nem mondtad, hogy
"nincs outod, mehetsz haza"?😄😄

sz4bolcs
lol mit makkoltam...

és közvetlenül utána: 😞(((

Kár, hogy ez a replayer nem adja vissza az idõhúzásomat😄😄

Poén volt😛
A kérdésre a válasz meg, hogy szerintem az adatbázist nem oda menti😊