• plu604
    BTW gyerekek királyság a PLO. :D
    Játszogattam most estefelé egy sort, 3-4 asztalon, de valami eszméletlen. Egyrészt az a minimális játékosállomány is aki SH-n játszik érezhetően nem jól játszanak (az Isten tartsa meg jó szokásukat) meg baromira tetszik a feeling hogy folyamatosan jár az agyam, esélyeket latolgatok, kezeket olvasok... És többnyire jó döntéseket hozok, ez látszik a bankrollomon is. :) Hihetetlen jó, bár ez a gondolkodós része a dolognak lehet csak azért tetszik mert az MSS eléggé agyatlan volt :)
    Egy dolgot utálok: ha preflop emelnek. Magamhoz nyúlok tőle. Nem igazán van olyan kéz aminek lényegesen magasabb a részesedése preflop (oké, van, de amikor harmincadjára emel a gyerek preflop már nem hiszem el hogy mindig annak a tucat kéznek valamelyikét kapja) így aztán én nem is igazán szoktam emelgetni, csak limpelek azokkal amikkel sok húzó kialakulhat. De ha valaki emel előttem ugye már nem feltétlen merek a kezeim nagyobb részével...
    Szó mi szó, ha összekerülök valakivel PLO2-n FTP-n, csak emelgessen előttem és garantáltan felállok az asztaltól :D:D