• plu604
    De ha már azt mondod hogy FTP-n "furcsaságokba" futsz bele, az magában hordozza hogy szerinted van valami mögötte, nemde...? :)
    Egyébként biztos vagyok benne hogy a FullTilt nem kockáztatná a jó hírnevét egy esetlegesen megpiszkált "lapütköztetős" RNG-vel... Kizárt dolog. Messze több bevételük van annál mintsem hogy ilyesmire szoruljanak. Még egy indok azok mellett amiket felsoroltam. :)

ntex: hogy HOGYAN verhető a microlimit, arra neked kell rájönnöd, senki sem fogja megmondani hogy játssz. Tanulás, gyakorlás. Az a gondolkodás ami a problémát előidézte egyébként nem fogja tudni megoldani azt.
    De hogy ne csak az éterbe küldözgessem a szavakat, meg hogy növeljem kicsit az e-péniszem méretét, vess egy pillantást a grafomra.

Félreértés ne essék, nem szeretnék fennhéjázó vagy türhő lenni senkivel, csípem ezt az SG-s pókeres bandát, remélem senkinek nem vagyok ellenszenves, ha mégis, verjetek rám :) Csupán nem hagyhattam szó nélkül amiket itt leírtatok. Ismerem az érzést, néhány hónappal ezelőtt nekem is volt ilyen összeesküvés elméletem hogy csal a terem, meg hogy dögöljön meg az olyan aki 72s-el beszáll és lejön a flushe amivel lemákol. Mostanra az ilyen játékosok a kedvenceim, egy élmény látni ahogy kiül mert már elnyertem minden pénzét. És ha véletlenül ismételten lemákol, tudom hogy azt a pénzt csak kölcsönbe kapta, rövidtávra, uzsorakamatra.

Kitartás, tanulás, gyakorlás! :)