30077
  • xxxpaulxxx
    Ha annyire nem érzed biztosnak magad, akkor ne csináld:P Az biztos, hogy nagyon sokan veszíthetnek most ebben az akcióban... azért az FT sem hülye:D
    Még jó, hogy nem tudtam kivenni a pénzem PPről:P
  • ntex
    Viszont így meg 0-s leszek mire vége lesz, megkapom a 25$-omat majd de addig lemegyek sztem 50-re még
  • ntex
    Részvétem :) Az a baj én a Take 2 miatt játszottam délben is és buktam mint állat. Am már leálltam volna egy két beülő elbukásánál is szokás szerint :D Csak ez miatt meg játszani kell hogy meglegyen a napi pontszám -.-
  • xxxpaulxxx
    Elbuktam mindent, amit eddig nyertem PP-n...
    Nem hibáztatom se az rng-t, sem az ellenfeleket
    1-2 mákolás... utána szar döntések... majd a tilt... nem szabad így játszani:D
  • xxxpaulxxx
    Eddig is volt:P Csak most a Gus Hansenes headsup 1. része lesz:D
  • ntex
    Ma lesz Face the Pro adás a TV-ben asszem nézem :D
  • TaRka0107
    Nekem van egy 500db-os Bicycle poker szett két bicycle kártyával. Igaz, hogy a zsetonok nagyon vékonyak és könnyűek.
  • Krisztiam #23942
    sziasztok!
    Most akarok venni egy pókerzseton készletet, de nem tudom, hogy agyagbetétes vagy fém betétes zsetont vegyek? tudtok segíteni melyik a jobb? köszi
  • ntex
    Az gyönyörű...
  • xxxpaulxxx
    Vagy lehet, hogy máshogy történnek a dolgok, MIVEL máshogy játszol:D:D
  • Rash87
    De azért érdekes,h teljesen megváltoztatja a játékstílusomat a FT terem,vagyis azt vettem észre, itt máshogy történnek a dolgok,ezért máshogy is játszom :D
  • Rash87
    Én csak is full ring :)
  • ntex
    Te full ringet játszol vagy SH -t ? Gondolom itt mindenki SH-ra szavaz... :D
  • Rash87
    Gondoltam,leülök megint játszani kicsit. Épp hogy leülök,látom 2en nagyon emelgetnek flop előtt,aztán all inre kerültek, AA vs KK, komolyan mondom vicc :D
  • xxxpaulxxx
    Egyébként úgy veszem észre, hogy ez egy idő után "bekattan" az embernél... mint pl Plu esetében is...
    Tanulni kell... cikkek olvasása, videózás... rá kell jönnöd mik a helyes döntések, mik a helyes indulókezek, meg kell tanulni olvasni mások kezét... ez mind-mind idővel jön elő.
    Nah de a legfontosabb (nálad legalábbis szerintem), hogy állapodj meg EGY játékmódnál, amit csinálni fogsz és akkor csak arra gyúrsz... mert eddig te elég sokmindent láttam, hogy játszol:D Ok, most egy pár napja BSS-ezel... de az csak egy pár nap... most volt egy upswinged, ami szép és jó, de te rögtön elkiabáltad, hogy vered a mezőnyt... sajnos ez nem ennyiből áll:)
  • xxxpaulxxx
    Sehogy, mert türelmetlen fasz vagyok és megőrülök egy A pár miatt mostanság:S... De ennek ellenére nem szentségelek, képzem magam és próbálok türelmes lenni:)
  • ntex
    Akarom mondani hogy tudsz nyereségesen játszani...
  • ntex
    Na akkor részletezd, TE pl. hogy tudsz nyerni mikrolimiten :D
  • xxxpaulxxx
    Hát... aki ott nem tud, az sehol:D
  • Csacsi
    Nah végre van még valaki, aki elhiszi, hogy lehet nyerni mikrolimiten is.
  • xxxpaulxxx
    Én a mostani sessionömben -3 BInél tartok AK, AQ és A8sel, úgy, hogy mind3x 2 párom volt és mind3x settel mákoltak le:)
  • ntex
    Nem hiszti csak felhúztam magam :D Könnyen jött a pénz, könnyen is ment tényleg
  • xxxpaulxxx
    Jah és ntex... ne hisztizz:D Még mindig plusszban vagy és ha okosan játszol, akkor ez folytatódhat:D
    Amíg én nem hisztizem, addig te se:P 3000 hand óta nulszaldón vagyok:P
  • ba32107
    Attól függ melyik asztalon. Nyilván aki kicsit is tud játszani, nem NL2-őn játszik. Ez nem sértés rád nézve, nehogy azt hidd.... jól teszed hogy ott játszol, bankrollt kell építeni a magasabb limithez. De NL2-őn nem nagyon fogsz olyan játékost találni, aki például tudja mi az a 2nd barrel.
  • xxxpaulxxx
    De... 85%ban
    A maradék 15ből lesz valami
  • xxxpaulxxx
    "volt ilyen összeesküvés elméletem hogy csal a terem, meg hogy dögöljön meg az olyan aki 72s-el beszáll és lejön a flushe amivel lemákol. Mostanra az ilyen játékosok a kedvenceim, egy élmény látni ahogy kiül mert már elnyertem minden pénzét. És ha véletlenül ismételten lemákol, tudom hogy azt a pénzt csak kölcsönbe kapta, rövidtávra, uzsorakamatra."

Teljes mértékben egyet értek:D
  • ntex
    Jó lehet túlzás volt, de biztos hogy nem teljesen lúzerek ülnek mikrolimiten sem...
  • xxxpaulxxx
    Nah ne csináld már...
    Szted a regulárok majd nl02-n fognak játszani? Ott szerinted ők jó játékosok? Ahol mindenki mákol mindenkit? Ezt felejtsd is el:D
  • plu604
    De ha már azt mondod hogy FTP-n "furcsaságokba" futsz bele, az magában hordozza hogy szerinted van valami mögötte, nemde...? :)
    Egyébként biztos vagyok benne hogy a FullTilt nem kockáztatná a jó hírnevét egy esetlegesen megpiszkált "lapütköztetős" RNG-vel... Kizárt dolog. Messze több bevételük van annál mintsem hogy ilyesmire szoruljanak. Még egy indok azok mellett amiket felsoroltam. :)

ntex: hogy HOGYAN verhető a microlimit, arra neked kell rájönnöd, senki sem fogja megmondani hogy játssz. Tanulás, gyakorlás. Az a gondolkodás ami a problémát előidézte egyébként nem fogja tudni megoldani azt.
    De hogy ne csak az éterbe küldözgessem a szavakat, meg hogy növeljem kicsit az e-péniszem méretét, vess egy pillantást a grafomra.

Félreértés ne essék, nem szeretnék fennhéjázó vagy türhő lenni senkivel, csípem ezt az SG-s pókeres bandát, remélem senkinek nem vagyok ellenszenves, ha mégis, verjetek rám :) Csupán nem hagyhattam szó nélkül amiket itt leírtatok. Ismerem az érzést, néhány hónappal ezelőtt nekem is volt ilyen összeesküvés elméletem hogy csal a terem, meg hogy dögöljön meg az olyan aki 72s-el beszáll és lejön a flushe amivel lemákol. Mostanra az ilyen játékosok a kedvenceim, egy élmény látni ahogy kiül mert már elnyertem minden pénzét. És ha véletlenül ismételten lemákol, tudom hogy azt a pénzt csak kölcsönbe kapta, rövidtávra, uzsorakamatra.

Kitartás, tanulás, gyakorlás! :)
  • sza23
    Ez fa..a! Akkor most várhatok, hogy talán valahol megjelenik a pénzem....
  • xxxpaulxxx
    Általánosságban értettem, mert ennél is jobban rá fogsz fázni:D
    Ugyanez volt nekem is anno.
    Befizettem 35 dollárt, aznap kivettem 100 dollárt, és 3-4 nap múlva 75.
    Megkaptam ugyanezt a levelet.

Tehát az van, hogy a 35 dolláromat zárolta a bank, de még nem vette le. A bankszámlán ilyenkor már nem látni egyébként ezt a pénzt. Majd mivel a 35 dolcsiból játszottam, így ők csak 75 pénzt utaltak.
    Kérdésemre azt mondták, a kérdéses 35 dollár majd a bank által visszakerül a számlára. Mindenről kapok sms jelentést, erről viszont semmi sem jött.

Mikor épp a bankban járta, rákérdeztem és nem tudtak semmi értelmeset mondani.

Azóta figyelem a tranzakció történetben mikor kerül könyvelésre a pénzem, és csak utána végzek kiutalást.
  • Rash87
    Senki se mondta,h meg van buherálva. Csak számomra érdekes,hogy egyik teremnél nem gyakoriak az ilyenek,mikor meg visszatérek a FullTilthez néhány napra,itt folyamatosan ilyet látok,s történik velem is. Ez már a 3. Take2 azt hiszem,de mindig meglepődök itt,hogy mik vannak :)
  • plu604
    "Semmivel sem könnyebb játszani mikrolimiten"
    Ezt te sem gondolod komolyan, ugye?

Kivel játszanál szivesebben HU-ot? Nagyanyáddal vagy Phil Ivey-val?
    A példa amúgy nem jó.
    Azt értsd meg, hogy a hosszútáv a lényeg. Lent linkeltél egy kezet ahol flopon sorod lett. Nem mellesleg jegyzem meg hogy UTG1 emelő ellen ATs-el nem biztos hogy megadnék, mindegy, nem ez a lényeg.
    Turnön 77%-ban esélyesebb voltál. Ez mit jelent? 100 ugyanilyen leosztásból 77-szer te fogsz nyerni.
    Így aztán nem számít ha riveren behúzza a nyerőt. Nem számít ha a hatos drilled ellen a fazonnak lejön a pókere, azzal a hatos drillel te messze többször leszel előnyben. Ha helyesen játszol nem osztanak nem szoroznak az ilyenek.
  • ntex
    Mikrolimit is tele van már grinderekkel, regulárokkal. Nagyon nagy ritka az olyan fish akit le lehet lazán húzni... Lehet ilyenekbe botlottam 3 napja azért nyertem 1-2 óra alatt közel 10$-t NL2-n ... Most meg megint szenvedek, sztem a Take 2 végére ugyanott leszek ahol elindultam. És mégis hogy lehet könnyen verni a mikrolimitet mégis ha jó lapra nem kapok akciót, közepes lappal mindig dominálva vagyok, szar lapokat meg meg sem játszom ? AA KK vagy körfold vagy 1 valaki bejön flopot nézni és dob a köv nyitásra. Nyerek vele pár centet. Ha azt mondod verhető a mikrolimit áruld már el hogyan lehetséges mert én még nem jöttem rá ilyen vegyes játékosállomány mellett (Ahol hozzáteszem nincs annyi béna játékos mikrolimiten sem legalábbis FTP-n mint gondolják páran):D
  • ntex
    Én nem mondtam hogy meg van buherálva de nem értem miért kell ilyenekbe állandóan belefutnom :D Am meg a mikrolimit verhetőségére ott vannak a belinkelt replayeim. Ez sztem hülyeség. Semmivel sem könnyebb játszani mikrolimiten, mindig belefuthat az ember ilyenekbe bármilyen téten. Ha olyan könnyen verhető lenne a mikrolimit már rég NL25-ön vagy NL50-en játszanék és nem ingáznék így ahogy most teszem, amit nyertem 3 napja 14$-omat már rég cseszhetem, tegnap este óta elbuktam mind a 14 nyert dolláromat
  • sza23
    Az Everest! Kiutaltam magamnak 140$ és megkaptam belőle 90$-et. Írtam az ügyfélszolgálatnak és ezt a választ kaptam, ami szerintem nonszensz, mivel a befizetett 50$-al játszottam, tehát az felkerült az Everestes számlámra. Most meg írják, hogy valójában azt le sem vették, azaz csak úgy ingyen játszottam...?
    Amúgy már pár éve játszom a neten, de ilyet én még nem tapasztaltam. Persze az 50$ azóta sem találom sehol:(
  • KAMIONOS KOGYO
    Érdekes...ezt ki küldte?
  • plu604
    Ki se találjátok hogy meg van buherálva az RNG...
    FTP RNG

Csendben megjegyzem, hogy a két cég közül az egyik aki hitelesítette olyan szinten ért hozzá, hogy egy rosszul megszerkesztett RNG-t (nem árulták el melyik teremben) feltörtek, és írtak rá egy programot, ami megmutatja milyen lapok vannak az ellenfeleknél, meg hogy mi lesz a flop/turn/river.
    Bizonyíték

Az utolsó szó jogán: ha esetlegesen ne adj' Isten egészen véletlenül valamilyen módon meg lenne buherálva az RNG, AKKOR SEM TUDNÁTOK SEMMIT SEM KEZDENI vele. Az egyetlen amit tehettek, hogy megtanultok játszani rajta, akár buherált akár nem. Microlimit verhető, akár buherált az RNG, akár nem.