Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #23797 Akkor egy picivel régebb óta játszol mint én:)
De ha elfogatsz egy tanácsot, akkor szívesen mondom... nekem az bevált, hogy durva bukó után 1-2-3, vagy akár több napig nem játszottam... csak videóztam, handeket elemeztem... de a videók a legjobbak. Nekem valahogy mindig meghozza a kedvem és az önbizalmam a játékhoz, ha egy "profibb" játékos magabiztos játékát nézem kommentekkel...
SŐT! Mostanában van amikor azon kapom magam, hogy én is úgy kommentelem, hogy most mit miért csináltam épp... ez lehet hülyeség, de szerintem nem rossz, mert így legalább nem autopilotban játszom...
Jah igen... nem tudom rád ez jellemző e, de sose csinálj mást játék közben:D Én gyakran volt, amikor neteztem közben, vagy épp filmet néztem... mára már leszoktam erről... NEM szabad:D
Jelenleg napi 1-2 órát játszok és kb ugyan annyit videózok... de átlagban 1 óra póker 1 óra videó szokott kijönni. És tényleg tanulni kell, én is nagyon szar voltam, de mostanság érzem, hogy igenis tudok nyerni... ha érzem a tiltet abbahagyom... megnézek 1-2 videót, vagy holdem managert nézegetem és röhögök egy jót:D