Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #23790 Másfél éve durván... de komolyan csak az utóbbi fél évben kezdtem venni a játékot. Sajnos az utóbbi időben csak a negatív oldalát tapasztaltam meg a játéknak. A rollom nem nő, nem is csökken nagy mértékben (kivéve az ilyen baromságokat amit most csináltam)... állandóan idegeskedem miatta... általában már nem jó szájízzel ülök le játszani. Ez legfőképp azért van mert én elsődlegesen pénzért játszom, és nem látom eredményét a tanulásnak. Nem látom hogy fejlődnék. Lehet hogy csak downswingem van, de az is lehet hogy távolról sem elég a játékom ahhoz hogy verjem a mikrolimitet (ezt azért kétlem, annyira nem vagyok béna). Összességében egyszerűen nem látom azt, hogy a közeljövőben stabilan nyerő legyek.
Igazából az is a baj, hogy én olyan vagyok, hogy ha valamit elkezdek, akkor azt nagy lelkesedéssel csinálom egy ideig, de kitartóan soha nem tudom csinálni. Előbb utóbb lanyhul a lelkesedés, és csak amolyan ímmel-ámmal dolog lesz belőle. A pókerben pedig ez nem opció, ahhoz, hogy olyan szinten játsszon az ember, hogy komoly pénz van belőle, azért kell egy durvább elhivatottság. Én például nem tudom és nem is akarom azt csinálni, mint Csacsi, aki napi 6-8 órában foglalkozik a játékkal. Pedig anélkül nincs komoly pénz.
Szerintem én sosem fogok feljebb jutni a hobbijátékos szintnél, és most azon gondolkozom, hogy megéri-e ez a hobbi ezt az idegeskedést, feszültséget... vagy inkább hagyjam a fenébe.
Ezt most csak úgy magamnak írtam le, mert ha leírom a dolgokat akkor sokkal tisztábban látok... nektek mi a véleményetek? Van ennek az egésznek alapja, vagy egyszerűen csak még mindig tilten vagyok? :D