• ntex
    Ma még én sem játszottam :) De nem is foglalkoztam a témával egyáltalán ma még :D Majd este lehet felmegyek megpróbálni. Hogy mit fogok még játszani nem tom. MSS nem rossz de ugyanaz mint az SSS csak lazább vaklopással / 3 bettel. Ugyanolyan uncsi. BSS-el meg a nagy bukás a bajom :D Olyan hülye szitukba belemászok hogy hajaj. AQ-val raiselek pl. és rámemelnek hátulról. Ha eldobom tuti flopra A-t vagy Q-t dob , ha nem akkor totál misselem a flopot és elviszik a potot egy pocket valamivel vagy flopolt akármivel :D Ugyanez van AK-val. Mostanában a TT-nél nagyobb pocketeim is leverik nagyobb pockettel, sőt tegnapelőtt az AA-mat is leverték egy KK pockettel úgy hogy turnre jött neki egy K... Mondjuk ilyenekkel simán tönkremegyek BSS-ben is, de ilyen AQ AJ-vel nem tudom sokszor flop után mi legyen. AJ-vel is bemegyek, flopra esik A akkor többnyire mindig dominálnak AQ AK -val ha showdownig megyek. Pre-flop már viszonylag biztosnak mondom magam, flop utáni játékomon kéne sokat javítani. Blöffölni nem nagyon merek bár tegnap többször sikerült semmivel potot vinnem flop után is még két utcás blöffel is :D Ha flop után is biztos lennék magamban minden handel akkor nem lenne ilyen gondom és bátran játszanék BSS-t is