Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #23153 Őszintén szólva az SH könyvet átolvastam, meg Pokerstrategyn is elolvastam már párszor az ide vonatkozó cikkeket. De am megint a saját hibáimból adódóan buktam el sok pénzt. A tanulás <--> játék arány nálam változó. Volt olyan nap hogy nem is játszottam csak strategyn olvasgattam meg hand elemző videókat néztem. Am meg biztos hogy többet játszok mint tanulok. Az a baj hogy egy jobb nyerő széria után sem tudok megállni és sokszor a felét elbukom annak amit nyerek, vagy az egészet. Remélem ez meg fog változni :D Ma megint elolvasom a könyvet, meg sztem felpakolom vagy a holdem managert vagy az elephantot. Manager sajna csak tört verzió van, így lehet kipróbálom az elephantot inkább.
Egy kérdés ezzel kapcsolatban : Nem tudom lehet-e ilyet kérni, de valaki oda tudná nekem adni az FTP-s hand history pakkját hogy be tudjam importálni az elemzőbe ? Nekem nincs túl sok az az igazság mert sokat letöröltem régebben, azt hittem nem lesz rájuk már szükségem, és kellenének az statok miatt. Persze ha gondot okoz akkor nem kell :D