Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy 5 olyan jelent volt, ahol azt hitted, na ez mostmar a befejezö nagy durranas volt.
Azt hittem, van náluk egy pót vegyver és elkezdenek lõdözni.
Az a magabiztosság, hogy úgyse találnak vissza, meglepett egy kicsit. Meg amúgy is, ki a francot érdekli a helyes irány.
2005-öt vagy talán 2006-ot is írnak már a sorozatban. Mûholdakkal úgyis megtalálnak egy hangyát is, nemhogy egy szigetet.
remélem a desmond - locke - eko trió összes tagja nem veszett oda, mert õk 3an voltak a legérdekesebbek sztem....
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Alex Petrovitch (Man #2), Len Cordova (Man #1)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Neha valoban ugy nez ki, mintha ö lenne.
Elöször nött a magnesesseg, ami vonzotta atargyakat magahoz, aztan Desmond elforditotta a kulcsot, es lett a kisüles, ami hatastalanitotta az egyre nagyobb magnesesseget, ami kulcsforditas nelkül valszeg a földet pusztitotta volna el a magneses terek megvaltoztatasa következteben.
Mikor a repülö lezuhant, nem forditottak el a kulcsot, tehat nem lett kisüles. Maga a megnövekedett magneses erö huzta le a gepet. Gondolom az zavarta össze a navigacios berendezeseket is.
Ha az orad melle raksz egy magnest, az is bebolondul, ha nem is megy tönkre.
A sarkvideki allomason meg gondolom a magneses ter megnövekedeset tudjak merni es mivel most lenyegesen tovabb tartott, mint a gep lezuhanasakor, ezert volt idejük reagalni es bemerni.
Szoval nem kell itt ilyen szavakkal, mint EMP meg tököm, dobalozni, akkor sem, ha most hallottatok ezt a szot es tök cool, hogy vegre hasznalni tudjatok, mert szerintem semmi köze hozza.
Ez nem egy elektromagneses impulzus volt, hanem egy magneses ter megnövekedese, amit kisütöttek. Nem volt semmi impulzus a dologban.
de most a te kedvedért SPOILER:
vajon ennek 4 lábujja volt? 😊 esküszöm most a legjobban ez a 4 lábujj, illetve szobor dolog izgat. 😄DDd
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
függõvé válta,:-)
mukika, használhatnátok a spoilert, úgy rendesen, mert, egyszerûen muszály vagyok elolvasni mindent, pedig úgy jövök be, hogy spoilert nem, de aztán mégis...:-)
azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire kell nekik ez a 3 ember… nem baj a többiekkel maradt Sayid a dzsiájdzsó, majd jöhetnek az újabb kudarcba fulladt mentõakciók, keresések. huh messze van a 3. évad, bár nyáron lesz egy kis 4400 is. az úgy gondolom enyhíti majd a fájdalmainkat. 😊
LOL oshoz please
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
valodi, de azt, hogy miert kell egy embernek nyomogatni es nem tudnak egy 3 soros programot, vagy emchanikus gepet odarakni azt nem tudjuk...
Eko meg Locke meg Desmond akkor most meghalt? Azt se nagyon vagom, hogy az othersek szinte rezzenestelen arccal reagaltak a hangra, semmi para, semmi felelem, vagy nevetes, semmi. maga a magnesesseg nem oli meg oket azonnal...
ez a Dave-David parhuzam meg erdekes, kivancsi vagyok mi lesz
amugy meg megint nem tudtunk meg veszesen sok infot... bar megegyszer megnezem, de nem tudjuk, hogy kik ok, mi tortent a Dharmaval, nem tudjuk, hogy miert akartak elvinni az embereket, egyaltalan ha celjuk van veluk es regebb ota minden akore fonodott, hogy egyutt legyenek a gepen, akkor hogy lehet h veletlenul zuhant csak le. Rousseau is egy oriasi kerdojel. gondolom kiderul azert a 3. evadban...
számoljunk: elvileg Desmond kb. 3 éve van a szigeten. akkor mondjuk õ és "Elizabeth" 3,5 éve találkoztak, akkor adta neki a hajóját. arra nem emlékszem, hogy Hurley mikor nyerte meg a lottót, de az biztos, hogy a diliház után, mert ugyebár a gyogyós csóka számait játszotta meg. szerintem max. 1 évvel a repülõgép lezuhanása elõtt nyerte meg (jó lenne nagyon tudni, de nem emlékszem), ezért "Elizabeth" a Desmonddal való találkozás után került be a diliházba gondolom.
egy érdekes gondolatmenet egy másik fórumról: - Libby, azaz Elizabeth férjének neve David. Ennek becézett alakja Dave. Hurley képzelt barátja Dave, tehát valószínûsíthetõen kettõjük között Dave volt a kapcsolat. Mivel Dave személyét a pszicho doki megcáfolta az általa készített fényképpel, így feltehetõleg ezért jutott a klinikára Libby, azaz a képzelt férje miatt.
és még1 érdekes kép - és link
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
guglival gyors kerestem egyet, hogy mire is gondolok, illetve szerintem mire értette Desmond a dolgot:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A repülõt se nagyon hozhatta az a szigetre magában, elvégre ott a navigáció romlott el és vakon repültek jó ideig, nem a kisülés rántotta oda õket. Most vagy a navigációs problémáért felelõs (akkor órákkal késõbb miért zuhant le éppen oda a gép?), vagy a zuhanásban (akkor mi okozta a problémát elõtte, és miért éppen arra haladt a gép?).
A sarki bázisra viszont van egyszerû magyarázat is. Lehet olyan erõs a mágneses kitörés hogy megváltoztatja a föld egyik mágneses pólusának a helyét (ennél van a bázis a végén), közelebb húzva magához, vagy akár teljesen magára ugrasztva. Ezt tudták mérni is, gondolom abból hogy milyen mértékben gyengült helyben és milyen irányba mozdult el, meg lehet határozni a sziget helyzetét (az irányát biztosra, a távolságát minimum nagyjából). Gondolom Desmond macája kiderítette hogy a szigeten van, csak azt nem tudta hogy hol a sziget. Így nem biztos hogy mindenhol jégkorszak van ahogy Desmond állította (ezt is honnan szedte vajon), hisz a havas bázis akkor valamelyik sarkon van.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Amúgy nekem is rengeteg ilyen találkozásom volt és nem csak itthon. Erre mondják kicsi a világ...
Elõbb volt a Desmond féle vészleállítás/megoldás, és utána indult el miki a csónakkal, zökkenésmentesen...
A Desmond féle "snowglobe" hasonlat tökéletes egyébként, azóta egyfolytában a Truman Show meg a Lost közötti párhuzamokra gondolok, pedig a világon semmi közük egymáshoz (leszámítva az áltábort, meg a megfigyeléseket)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha az a fehér EMP volt, akkor egyértelmû, hogy sem Desmond, sem Locke nem halt meg, viszont lehet, hogy Michael motorcsónakja leállt, meg egyébként is lehet, hogy nem lehet elhagyni a szigetet.
Az persze jó kérdés, hogy mennyire erõs volt az az EMP? Világméretû nem lehetett, hisz akkor a telefon és a sarki megfigyelõállomás is leállt volna. (vagy ha nem fordítja el a kulcsot, akkor lett volna a "világvége", azaz globális?)
Ami a gomb valódiságát illeti, engem egy Végtelen Határok részre emlékeztet, a Dead man switch-re. A lényege, hogy ameddig a bunkerben az emberek élnek megnyomják a gombot, mert ha senki sem nyomja meg, akkor a föld összes atomfegyvere felrobban (idegen inváziós flotta közeledett a föld felé, ezzel akarták garantálni, hogy ha minden ember meghal, akkor pusztuljon a föld is az idegenekkel)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De hát ez a céljuk a rendezõknek...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5