128px-Dharma-logo.svg.png
  • Rohamoszti
    Csináltam egy kis feliratot azoknak akik nehezen értik a szöveget ;)

SUBTITLE

Sawyer: Szóval pulykatojás mit fogunk elősször tenni ha kikerültünk innen?

Katy: Ez egyszerű...Vegas!

Sawyer: Jó választás...Sin City! (szar sawyer poén) Mit fogsz bűnözni? Szerencsejáték? Ivászat?

Kate: Igazából hallom, hogy a CES ott van januárban.

Sawyer: CES?

Kate: Consumer Electronics Show! Előre megnézheted mi lesz a HD-DVD, Blu-ray vetélkedés kimenetele.

Sawyer: Szóval mikor van ez?

Kate: És a pasik ...halálosan szexik!

Sawyer: Jólvan, most úgy teszek majd mintha ezt nem hallottam volna. Nézd, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. A kérdés: Most hogy lelépünk választanod kell közülünk. Szóval ki lesz az? Én vagy Jack?

Kate: Bocsi Cowboy, Jack!

Sawyer: Jack???! Miért?

Kate: Neki nagyobb hajója van!

Kate: Nézd itt is van! Hééé, Jack!

(Megjelenik jack )

Ben: Megvagytok mentve egy kedves és gazdag kalóz által, egész biztos szükséges még lekötözni?

Sayid: Megakarok győződni arról, hogy nem követsz majd minket. És most mielőtt felszállok a hajómra, válaszokat akarok! Amióta itt vagyunk találkoztunk egy csomó megmagyarázhatatlan dologgal. Dolgokkal amiknek nincs értelme, mint: Jegesmedvével, szörnyekkel, francia ribivel kelet európai akcentussal. Mit jelent ez az egész? Mi ez a sziget? Van rá válasz egyáltalán?

Ben: Igen van! Egy egyszerű, minden kérdésedet megválaszoló! Meglepően egyszerű, s a maga módján gyönyörű! Ha elengedsz megosztom veled.

Sayid: Az üzlet az üzlet!

Ben: A sziget...

(Szakadás)

Valóban? ... Én a purgatóriumra fogadtam.

/SUBTITLE

;)