Tudom.... Tudom.... de nagyritkasák néhaségéban megesik az iyen... lásd üvegtigris 2, tom hogy vannak erre szakosodott emberkék, hogy fake cuccokat dobnak fel xy néven, nem vok naiv, csak kockáztatok, nem várom el hogy gratuláljatok, tom ezeket a fakel kapcs dolgokat, de mw nél meg carbonál is volthogy sokan emgprobálkoztak torrentről leszedni xy mw vagy carbon nevű torrentet, nagy többségének fake is volt, de vkinek szerencséje volt, és a jo verziot töltötte le! És csak azért keztem el tölteni=de mostmár nem töltöm mert törölték el-sl.net-ről) mert az el-sl.net re nagyon nehéz bejutni, és nehéz embert találni aki ad meghivot. mert asszem 20 gb feltöltés után jár egy, meg karácsonykor 1 ajándék... szval aki oda faket kirak vagyvmi rosszat tesz azonnali warn-t kap ugy tom....
és át ezért godnoltam hogy táncsak nem fake....
nem csak sg van a világon!
De soxor azért kapok BAN-t/figyelmeztetést, mert egy két hülye gyerek pl. lásd barney tech a carbon topigba, akkoriba 6600gt kártyáman maxon futattam a carbon demot, és nem akadt, persze ő ezt nem hitte el, én meg ugye állom az igazam és vissza vágtam, és amikor jön a modi mit néz? azt hogy ki fojtatta!
Mégjó, hát táncsak nem az, de ha az akkor a gépem igencsak behalna, mivel nortont használok :S
-------------------------
Zárjuk le ezt a LOSTS03E07 fake or not fake témát, maradjunk annyiban hogy fake, mert törölték a torrent odlalrol, nektek volt igazatok, és bocs hogy felizgattam a kedélyeket!