Ok elöször arra gondoltam, hogy esetleg az othersek a szigeten ragadtak es unalmukban összevalogattak, hogy kinek ki okozott kisebb-nagyobb testi-lelki serülest a multban es hogy az idejüket kitöltsek, idehoztak öket valahogy es most bisszut allnak. :-))
Az utolso resz ota bizonyos vagyok benne, hogy azt akarjak, hogy Sawyer es Kate összejöjjenek es gyereket csinaljanak.
Mint tudjuk, szüksegük van valamiert gyerekekre.
A "Do you love this guy!?" es a Mice&Men szövegek erre utalnak (szamomra).
Nagyon kiraly volt ez a resz is. Minden jelenetnel izgalommal varom mi törtenik a következöben. Szamomra ez femjelez egy jo filmet/sorozatot.
Amugy en Jack helyeben bemutattam volna nekik. Tudom, az orvosi etika meg ugye nem tudta, ki lötte meg, de akkor is.
Akarmilyen indokaik is vannak az otherseknek, erre amit müvelnek nem jogositja fel öket semmi. Baszodjanak meg. A szöke ribi a legundoritobb benne, mert eleri azt, hogy szimpatikusnak talalom pedig utalni akarom (amugy mint nö nekem nagyon nagyon bejön...jobban mint barki mas a szigeten).
A keszitök szerintem nagyon jol eltalaltak azt, hogy jatszanak az erzelmekkel olyan szinten, hogy Jackeket allitjak be szimpinek, holott mindegyiknek van vaj a füle mögött es a vegen kiderül majd, hogy tulajdonkeppen az othersek a jok es az utolso szezon utolso reszeiben tuti, hogy fordulni fog a kocka es hirtelen mindenki utalni fogja Jackeket egytöl egyig es az othersek lesznek a szimpik :-)))