Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En kerestem egy kepet a szineszrol es osszehasonlitottam 😊

mukika
SPOILER

hang alapján is meg lehetett ismerni. 😊

PyRex
SPOILER:

De azt honnan veszitek, hogy akivel Eathan beszélt, az a szakállas fickó volt? Mert utána találtak mûszakállat? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PiszkosFred
Új szereplõ alatt értem azt hogy vadidegen új arc, vagy esetleg valaki az eddig bemutatott visszatekintések valamelyikébõl, vagyis akit már láttunk... ;] De költõi a kérdés, majd kiderül április körül...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy új szereplõ lesz... mint minden ilyen stílusú filmben / sorozatban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
spoIler:

Jaja, Zeke, aki elvitte a Waltot, aztán akivel összefutottak a dzsungelben. Ami engem érdekel, hogy Zeke és Ethan kirõl beszélt, kitõl akarták a dolgot eltusolni? Új szereplõ lesz vajh' vagy valami újabb csavar?

A 'szakallas' emberrel beszelt.

PyRex
SPOILER:

Ki Aaron apja?
És ki volt az a faszi, akivel Eathan beszélt, amikor Claire ott volt a gyerekszobában a bunkerben?
Ti miért gondoljátok, hogy 2 csapat van? (Dharma + others)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

IMYke2.0.0.0
S mi lett az "Eyes for Esmeralda" Alapítvánnyal? <#nemtudom><#ravasz1><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
Én kezeltem a "Free Isaura" alapítványt, maradt egy kis pénz, átutalom majd, remélem segít... ;]

Én nagy dologra vállalkoztam ! Pénzt gyûjtök a túlélõk mentõakciójára. Aláírásokat gyûjtök és nyitottam egy bankszámlát: 016483842321-000023435-3553663 Ide lehet utalni a pénzt. Segítsetek!

Majd pár év múlva egy részben felébred valamelyik túlélõ és kiderül hogy csak álmodta Sharon halálát, aki ezután felébred és kiderül hogy csak álmodta Boone halálát, aki ezután felébred és kiderül hogy csak álmodta a gép lezuhanását.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

kill3r22
én se hasznalok realmediat...csak éppen fent van valami kodekpakk ami támogatja és mplayer classic meg lejácca..😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

magus
hat, eddig 40 resz ment le, eddig kiderult, hogy Clairrel akarnak valamit, meg vannak 47-en, ebbol Dallas lesz

kirol
Nagyon ott van az új rész. <#eljen>

A torrentspy-n biztosan megtalálod avi-ban, nekem onnan szedte az Azu rss feedbõl délelõtt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Az elõzõbõl kiindulva (nemcsak Aaron kellett nekik hanem mások is), és azt figyelembevéve hogy nem zargatják õket a szigeten, elképzelhetõ hogy késõbb lesz rájuk szükség, talán önszántukból kell majd velük együttmûködniük, talán az is lényeges hogy épek és egészségesek legyenek akkor, és az is számíthat hogy ameddig nem kellenek, de kavarjanak semmi gondot. Így érthetõvé válik a jelenlegi helyzet. Odavitték õket, élnek a viszonylagos tudatlanságban, ez pont megfelelne nekik egyenlõre.

mukika
😄d

én is egybõl erre gondoltam...

Hunnenkoenig
Es ki a tököm hasznal Real Mediat?
Tök fölöslegesen töltöttem le...

Jogos a felvetés, abban az esetben ha elfogadjuk hogy a "fertõzést" õk fejlesztették ki, és csak ez az egy szer létezik, így ez a felelõs Ethan képességeiért is. De miért létezhet csak egy szer? Egy rakás dologgal kísérleteztek, Ethan nyugodtan kaphatott egy teljesen másfélét is. Elvégre az egyik így az agyra hat, a másik a testre, elég logikus hogy két külön dolgoról lehet szó. Plusz Eko igaz elég nagydarab, de vajon lenyomott volna két Ethanhoz hasonlóan megpiszkált embert egyedül? Ráadásul a két hulla nem is tûnt el mint Ethan miután ledurrantották.

A lista meg lehetett azért náluk hogy tudják kit kell elvinni. Attól hogy esetleg szabad akarattal nem rendelkeznek, még nem biztos hogy síkhülyék, cetlirõl beazonosítani még tudhatnak valakit. Ami mondjuk hibásnak tûnik az az hogy még egy normális ember sem menne semmire egy listával vadidegen emberek között, nem tudhatja hogy melyik ki. A lista inkább csak jelzés a nézõ felé hogy itt tudatos dologról van szó és nem találomra rángatják el az embereket.

W3NDIGO mondta, hogy csinálhat publilus verziót is, amibõl kihagy minden ilyesmit, de ezidáig rajtad kívül senki se szólt.

jah azt mondja "pregnancy test"

PiszkosFred
spoilEr:

Ez nekem is eszembe jutott, hogy csak Aaron miatt van az egész. De ha ekkora hatalmuk van, akkro miért nem visznek le valami kommandós brigádot, fogják meg a csajt, lövik agyon a többi túlélõt és kész? Ha bedrogozva - mint Claire - kezesbáránnyá lehet tenni õket, akkor miért nem fogják össze azokat akik kellenek nekik - ha vannak még a bébin kivül - a többieket miért nem ölik meg? Egy repülõt eltéríteni, felrobbantani majd 100 utast megölni azt lehet, de a 40 túlélõbõl szelektálni már nem? Egy ekkora cég, amely ilyen bázisokat épít, egy saját szigeten, ilyen szintû kutatásokat véget, annak biztos van valami elite biztonsági szervezete, akik nem kérdeznek csak ölnek.

...de persze ez csak okos skodás megintcsak a részemrõl ;]

Azt.

Sokkal egyszerûbben hangzik hogy ki akar jutni, ehhez valakinek a bizalmába kell férkõznie. Azt hallotta hogy Locke és Jack vitatkozik, logikus hogy egyiküket a másik ellen próbálja fordítani, közben elhiteti vele hogy õ a barát. És vajon kinél érdemesebb próbálkoznia, Jacknál aki ugyan ellátja, de tovább nem foglalkozik vele, vagy Locke-nál aki könyvet visz neki, néha elbeszélget vele, és bûntudata van azért mert talán tényleg egy ártatlan embert tart fogva és eggyezett bele a megkínzásába?

magus
asszem terhessegi tesztet ker, de nem biztos

PiszkosFred
spOiler:

Oké. Akkor a kérdésem az, hogy Ethannal mi a helyzet? Csak doktor a Dharmás brigádból, vagy fertõzött akik rabolnak? Mert doktornak elég szívós volt amikor pofozták egymást Jackkel. Vagyis akkor mindkét fél kezelés alatt áll, csak talán mások a "reakcióik". (lehet olyasmi az egész, mint a Mirandai kolónia a Fireflyban, egy részüknél rosszul mûködött("meghaltak"), másik részüknél meg még rosszabbul mûködött(fosztogatók)) Vagyis vannak a dokik és az Alex féle aránylag jó eredményûek, és vannak a mezítlábasok.

Oké.

De ha nem jelmez, hogy került a lista a mezítlábasok egyikének a zsebébe... ? ;]

Végiggondolva pedig logikus. Majdnem biztos hogy Aaron "apja" benne van a dologban (festmények a bunkerben és a lakásán), az pedig tény hogy szándékosan erre a gépre irányították, ami aztán lezuhan éppen oda, ahol pl. az gyerek apja is megfordult. Aztán éppen õt rabolják el és inyekciózzák a gyerekét, és úgy akarják kivágni belõle a gyereket hogy Claire nem is élné túl? Zeke el is mondja hogy kell nekik a gyerek az új részben. Kizárt ennyi véletlen. Mivel egy ilyen zuhanást normális esetben senki sem élhet túl, ezért az is nyilvánvaló hogy tudták hogy (jó eséllyel) túléli a csaj, tehát rendelkeznek a gép eltérítéséhez és a lényeges részeinek "épségben" lehozásához szükséges technológiával. Ha ez nem így lenne biztosan akkor eszükbe sem jut a géppel játszani, simán el is rabolhatták volna bárhol. Ebbõl mondjuk az is következik hogy valszeg másokat is szánt szándékkal irányítottak oda (csak még nem mutatták ki annyire nyilvánvalóan mint Claire esetében), sok embert meg egyszerûbb volt így odajuttatni, mint egyesével összefogdosni õket, ami ráadásul kapásból gyanút kelt minegyikükben.

kill3r22

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
hát majd a következö részböl talán megtudjuk..viszont valaki segithetne leforditani a 16 os rész bemutatoját mert nem értem hogy Sun mit kér sawyertól...és érdekelne valaki help?

magus
áh, sztem az eleg gyenge magyarazat... bar mar az is - mint emlitettem - halal gyenge, hogy viszalyt szitanak locke es jack kozott, ez egyszeruen klises, nem ezt varnam...

Szvsz a mezítláb nem jelmez, logikátlan lenne. Azokban az esetekben amikor biztosan a Dharma-sokat láttuk a rongyokban, mindig volt rajtuk cipõ, volt náluk felszerelés, ésatöbbi. Mi értelme lenne mezítláb is kóborolniuk, ha egyszer a ruházatuk többi részébõl/arcról úgyis beazonosítják õket mint a "kalóz" csapat? És miért vinnének ilyenkor gyerekeket is magukkal? Inkább arról lehet szó hogy a mezítlábasok a fertõzöttek. Arra ugyanis semmi bizonyíték hogy a fertõzés halálos lenne, csak Henry meséje a feleségérõl, ami jó eséllyel hazugság, de ha igaz is akkor is lehetett az normális betegség is, és nem ez a fertõzés. Az viszont biztos hogy a fertõzés megváltoztatja az embereket (ezt Danielle mondta a csapatáról), valszeg elállatiasodnak, nem használnak eszközöket sem többé. Viszont úgy néz ki hogy a Dharma-sok tudják irányítani õket valahogy (az õ irányításukkal csipegettek ki embereket a farok tólélõibõl). A fertõzés talán valami agykontroll kísérlet eredménye ami elszabadult. A Dharma-sok tudnak ellene védekezni a szerrel, de ha megkapta valaki a fertõzést már nem lehet tudják visszafordítani, "zombivá" válik, viszont irányítható lesz.
Szvsz a Danielle csapatával történtek igazolja azt hogy a fertõzöttek (nálam ezek a mezítlábasok) valamennyire külön csoport a Dharma-soktól.

IMYke2.0.0.0
Mikor meglátom ezt: Faffynak és a Plüssöknek - egyszerûen ütni tudnék.
Kit érdekel, hogy a fordítás készítõje kire élvez? Kit érdekel, hogy mi a baja a fordítónak?
A dedó mindenhová betör?

Megjegyzés a fordítást védõknek: nem érdekel.

kill3r22
sztem az logikátlan lenne ha ö miattuk "hozták le a gépet"
lehet hogy miattuk zuhant le de nemhinném hogy a gyerek miatt...ugyanis nem lehettek benne biztosak hogy tuléli a csaj...sztem eggyre inkább arra hajlok hogy ez az egész egy kisérlet az emberi viszonyokkal stbstb....pl elöbb utobb sztem robbanni fog a Jack VS John Locke bomba is....erre utalás a 15ös rész vége is...hogy hiábba mondja locke hogy közösen döntenek de Locke azért tudja hogy ez nem igy van csak magának sem akarja elhinni...

magus
ha aaron miatt hoztak le az egesz gepet, akkor miert vannak osszevalogatva az embere? sztem ez igy nem korrekt, bar lehet h meg kifejtik...

sztem vannak a fertozottek, akikkel a dharma jatszik, csak azt nem tudom ez a 48 hogy jon a kepbe

kill3r22
Nah fiuk javitottam picit a Lol-os hoz készült felirathoz...igy már a végefelé nem csuszik a felirat.....
Lost.S02E15.HDTV.XviD-LoL

The FlashBack
divx

sziasztok. Megkaptam avi-ban a filmet amit az asztali dvd-m nem játszik le, kinek van valami negoldása?

mukika
lol-os teljesen hibátlan.

A reteksubon azért lett a hdtv-xor-hoz idõzítve a felirat, mert olyat hallottunk, hogy a lol-osnak csúszik a hangja.

mukika
ez a rész kifejezetten tetszett. voltak benne szokásos elkapkodott részek, de összeségében nem volt rosz. <#smile>

a reteskubos eleve más verzióhoz (xor) van igazítva , azért próbáltam a LOL-hoz konvertálni de nem sikerült tökéletesen sajnos

javítsd, én nem bajlódok vele 😛

mármint a Reteksub-os...
Sland
nálam is így volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nálam végig csuszva van a felirat, elörébb van.
Nem bunkozásbol irtam, csak mint info.
aztán lehet itt rossz csak nálam...
PiszkosFred
SpoileR:

"Amugy ha valoban kapnak a szarazföldröl tamogatast (es miert ne kaphatnanak), akkor kerhettek is a jelmezeket, mikor szükseg lett ra."

Lezuhant a gép. Elsõ napon a "hátsó részlegbõl" már eltávolítottak x embert, éjszaka. Eco akkor vert agyon kettõt. Azt a kettõt ha megnézed, akkor már ilyen rongyokban jártak. Vagyis, volt rá egy napja az Othersnek, hogy kitaláljon gyorsan valamit, majd a ruhákat beszerezze, és abban raboljon.

De ha lezuhanás elõre tervezett event volt, akkor persze már régen rákészültek a "fogadásra".

Ha viszont van utánpótlás a szárazföldrõl, akkor miért nincs normális fegyvereik? És a kis motórcsónakkal mi van? Rövid hatótávolságú, vagyis elmenekülni "kevés". Ezek szerint akkor van egy negyedik fél is, akik mindenki felett áll, és akik gondoskodnak arról hogy senki se tudjon elmenni a szigetrõl, adnak nekik ellátmányt és anno felépítették a bázisokat. Az egész lassan olyan mint egy sims család, én megépítem a várost, õk elkezdenek élni benne a maguk kis hülyeségeikkel, majd jön egy kiegészítõ, bekerül egy új család, és borul az egész ;]

kill3r22
a végefelé csuszik kicsit a felirat.....kijavitod vagy kijavitsam? 😊

Hunnenkoenig
Mondjuk az lehetseges, hogy vannak a mezitlabasok, es a dharmasok csak azert kezdtek el jelmezeket hordani, hogy azt a latszatot keltsek, hogy a mezitlabasok ügyködnek akkor is, mikor valojaban ök...

De mondom, szamomra semmi kezzelfoghato bizonyiteka nincs, hogy vannak mezitlabasok. Illetve, hogy az egy külön nepcsoport.

A jelmezek meg lehet azert voltak, mert szabadidejükben szinhazt jatszottak, hogy ne legyen unalmas a pihenö. Rohadt unalmas tud lenni egy ilyen sziget TV nelkül.

Amugy ha valoban kapnak a szarazföldröl tamogatast (es miert ne kaphatnanak), akkor kerhettek is a jelmezeket, mikor szükseg lett ra.

Hunnenkoenig
Mar volt rola itt is szo, hogy ezek nem kitalalt logok, hanem azsiai eredetüek.