Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ez talan SPOILER lesz)
Szo volt itt rola, hogy akit elkaptak, az nem lehet others, mert azokat nem lehet ilyen konnyen elkapni, vagy ok akartak, hogy elkapjak.
Nos, ne feledkezzunk el rola, hogy meg ha sokkal tobbet is tudnak a szigetrol, mert regen ott vannak, azert nem mindenhatoak! Ok is csak emberek, es nem szuperemberek! Legyozhetok, csapdaba csalhatok, ok sem tudnak mindenrol, beepitett emberre is szukseguk volt. Tehat nem istenek, akik mindent tudnak, ami a szigeten tortenik! Tehat sztem boven belefer, hogy egyikuk belesetalt a francia neni csapdajaba. Tul messze kerult a sajat fennhatosagu teruletuktol. Nem hinnem, hogy szandekosan, es beepulni ment.
Olyasmit egyebkent el tudok kepzelni, hogy ezek valamifele szokott rabok, esetleg halalraiteltek, esetleg kiserletezett rajtuk a dherma, es kiszabadultak, atvettek az iranyitast, ilyesmi.
Legyozhetoek, sebezhetoek. Nagy elonyuk persze, hogy sokkal jobban ismerik a szigetet es a "mieink" nem tudjak, hanyan vannak, milyen technologia, fegyverek vannak a kezukben.
Felek, hogy mielott Sayid tovabb vallathatna emberunket, az elszokik, vagy kiszabaditjak.
Van valahol s02e15 trailer egyebkent? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Sayid flashback-ben, ugye kiderült a végén, hogy az amerikai tag is beszélte az irakiak nyelvét, Sayid-ra nem is lett volna szükség, inkább csak azt akarták, hogy tanulja meg a vallatás "tudományát". Ez frankón erõsíti azt a teóriát, amit belinkeltek ebbe a fórumba nemrég (az a hosszú, angol blabla).
Sawyer és a béka: ez tényleg marhaság és idõhúzás volt, kivéve, ha késõbb még lesz jelentõsége. Mondjuk Hurley nagyon megharagudott Sawyer-re, és késõbb kib***ik vele, vagy, "mérgezõ béka" <#vigyor0>#vigyor0> volt szegényke, és Sawyer jól megbetegszik.
Careful what you look for. You just might find it.
Itt fent van a 2 évad elsõ 4 része szinkronosan.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az elsõ pár részt láttam anno úgy, de azóta megnéztem angolul és múlt pénteken megint láttam magyarul....
hát nagyon durván szar a magyar szinkron...
annyira elrontják egyes karaktereket, hogy teljesen élményromboló.
szinkron: <#vomit>#vomit>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Fákjúal!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
mivan ezzel a 15.részel? honnan lehet leszedni?
torrenteken megtalálod....de ezt a forumot ha az rtlklubbon nézted a filmet ne olvasd tovább mert itt már kb ojan 14résszel elörébb járunk...😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van egy hatalmas problémám: a 13. és 14. részt egyszerûen nem tudom lejátszani. Mindenkettõ xvid.lol-os, ha jól emlékszem. Az összes többi is tõlük volt S01-bõl és S02-bõl is. Linuxot használtok, itt MPlayerrel próbáltam, majd feltettem egy üres partícióra egy xp-t csak azért, h. alatta hátha megy. Feltettem a legújabb xvid codeceket, de ugyanaz volt az eredmény. Amit látok, az egy 1 min 35 sec hosszú "Download AT www.BTSearcher.com" felirat. Találkozott már valaki ilyennel? Ja, a mókás az, h. a fájlok mértete természeretesen a szokásos (cirka 350-360 Mb.)
John Locke
De akkor beleõszülsz mire elkészül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Virtualdub+subtitler kilöve mert ujrakodolásnál csuszik a hang...Tipp?
amúgy meg szinkron: <#vomit>#vomit>
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
És le is másztak hogy megnézzék. És azóta semmi?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem késett el, épphogy sikerült neki. Ha megnezed, ahogy leperget 00:000ra, elindult egy folyamat. Vagy a bazis hermetikus lezarasa, vagy epp hogy a kinyitasa, vagy valami egeszen mas, a lenyeg hogy sulyos falak es lemezek kezdtek el abban a pillanatban mozogni. Gondolom ez a folyamat lezajlik 10-20 masodpercen belul. De Locke gyors beutotte a megfelelo kombinaciot, es a folyamat leallt, majd ujra visszallt a 108:00as szamlalo. Vagyis az utolso utani masodpercben, de egyelore meg megusztak. Majd a "Lockdown"-ban gondolom nem fogjak ;] Masik dolog, hogy mivel nemtudjuk egyelore milyen folyamat indult meg a bazison a szamlalo lejarata utan, igy lehet hogy valami esetleg elszabadult/kiszabadult, vagy egyeb fantazialasra okot ado dolog ;], de a lenyeg hogy nem veletlen volt ez a kis "baki". Biztos hogy lesz ennek meg kovetkezmenye a kovetkezo 1-2 reszben. Persze mindez mint mindig, csak talalgatas a reszemrol ;]
S vajon miért nem történt semmi? Így már nyugodtan abbahagyhatják, mert Lock elkésett és ezt õ is "észrevette".