Lehet, hogy már beszéltetek róla, de ha a repülőgép merő véletlenségből zuhant le a Desmond-által-későn-beírt-számok-hatására-megnövekedett-elektromágnesesség-miatt :), szóval akkor honnan a francból tudták a többiek a neveket? Ráadásul Sawyer rendes nevét??? Szinte még mindig senki sem tudja (najó: inkább úgy mondom kevesen), hanem Sawyerként nevezik. Ők meg tudták. Tudták Ana Lucia csapatából is, hogy kiket kell magukkal vinnük, pontos terv szerint dolgoztak és már a legelején elvegyültek közülük. Srácok, szerintem ez nem véletlen volt. Lehet, hogy annak tűnt, de azt is el tudom képzelni, hogy Desmond ugye követte a társát, aki valójában a többiek közé tartozott és csak Desmondnak játszott szerepet. Követte, elcsalta messzire, hogy bármi is történik, csak késve érjen(ek esetleg) vissza. Bár ez hülyén hangzik, mert akkor egyszerűen csak megtehette volna, hogy mittudomén Desmond helyett ő írja be direkt késve a számokat. Szóval nem tudom, de szerintem a többiek mindenről tudtak, arról is, hogy le fog zuhanni a gép...