-
Hmhm... Előbb utóbb csak rájön majd az ember fia arra, hogy RAJTAM kívül senkinek halvány lila gőze sincs arról, hogy NEKEM mi tetszik és mi nem. Ezáltal csakis ÉN tudom, hogy mi az amit SZERETEK nézni, vagy mi az amit NEM. Ha racionális dolgokat akarok, akkor ÉN maradok az élet nevű rpgnél. De ha valaki azért HÜLYÉZ le, mert a magyar népmeséket olvasok, vagy mert a Lostot nézek, az őt minősíti, nem engem. Én tudom mi a jó nekem, nem ő, és mivel ő nem a párom, sem az anyám, különösképpen nem érdekel mit mond, max elolvasom, elfogadom, de nem hat meg ;]
Ezáltal persze lehet a sorozatot szidni, csak ne tegyük hozzá, hogy "aki nézi, az is hülye", meg hogy "ti barmok, egy éve megmondtam hogy szar, és még midnig nézitek?", és társait. Ennyi.
Úgyhogy részemről köszönöm Blasta sorait, semmi gond nincs vele. Ő így látja, én nem. Ő nem fogja nézni tovább, én igen. Ő talál egy másik sorozatot ami szórakoztatni fogja és élvezni fogja, én maradok a Lostnál, engem ez szorakoztat és kapcsol ki. Ez így van rendjén. Nem tudom mi az istenért kell ezen felkapni a vizet. Joga van elmondani a fórumon a véleményét, ha meg is magyarázza mit miért nem, stb.
És ez a lényeg, ezért is értek egyet Hunnenkoeniggel, mert két sorozat leszarozás és legagyizás között is van különbség. Az egyik bejön ide, ír a topikban egyetlen egy kommentet, "Lost szar, hülyék vagytok", majd nem látjuk 10 évig. A másik pedig elmagyarázza, hogy miért is szar. Elsőre kár reagálni, ilyen birkák mindig is lesznek. A másodikra már lehet, hiszen ez a fórum lényege. És jó lenne, ha a második lenne a sűrűbb, de sajnos nem. Az emberek kötelességüknek érzik azt, hogy mindenbe beleszóljanak, mindenhez hozzáfűzzenek dolgokat, még akkor is, ha csak ugatják az adott dolgot, és közük nincs hozzá. Már csak azt nem értem, hogy ezekre miért kell reagálni? ;]