Jelentem végeztem a második szezonnal.
Érzékeny lelkűek ne olvassák tovább!!!
SZERINTEM ez egy kalap kaki. SZERINTEM ekkora marhaságot még nem láttam.
Jól felidegelt az utolsó két epizód. 100000%, hogy nem fogom tovább nézni, mert SZERINTEM egy bugyuta gyerekmese az egész, komoly hálivudi köntösben, hogy azt higyjük: ez aztán komoly cucc, ez aztán most majd igazán ottlesz a szeren.
Persze megint lószar se derült ki, persze megint NAGGGYON rejélyes lett a befejezés, és persze nem kaptunk LÓSZART SE. Marhára megelégeltem, hogy ez a szezon elvett egy rakás időt az életemből és végül SEMMIRE NEM DERÜLT FÉNY, SEMMIT NEM MAGYARÁZTAK MEG, csak tovább kavarták a szart, tovább bonyolították ezt az amúgyis hihetetlen, minden realitást nélkülöző, ostoba történetet.
SZERINTEM elfecsérelt idő a lost azoknak akik nem a folyamatos rejétlyekre gerjednek (tudom, van ilyen is, semmi gond). Én nem ilyen vagyok, szeretem ha valami logikusan meg is van magyarázva, szeretem ha nem siklanak el naívan a történetben fontos dolgok felett, szeretem ha VÉGE VAN és nem csak az időmet rabolják ezzel a nevetséges időhúzással.
Ennyi volt, én több lostot az életben nem nézek, drágább az időm annál, hogy ilyen idiótaságokra fecséreljem. Gudbáj