128px-Dharma-logo.svg.png
  • PiszkosFred
    Én egy dolgot nem értek. De ma még egyszer nyugodtan megnézem a finálét. Az álcatábornak mi szerepe volt? Mert hogy kunyhók ott voltak, meg álruha, meg álszakáll, az oké. De ál Dharmás bunker? wtf? ;]

Annyi értelmét látom ennek, hogy tudták a srácok, hogy miki le fog bukni. Ezért a kunyhók mellé direkt beraktak egy álbunkerbejáratot, hogy úgy tűnjön, tényleg ott a központ, és ott a célállomás. Vakra is futott Sayid meg Sunék. (örültem, hogy nekik nem lett bajuk ;], Sunt meg Jint kedvelem a legjobban..) A csapatot meg elkapták félúton, gond nélkül. De ez meg mesterkélt...

Érdekes lesz a Widmore vállalt feltűnése a színen, egy újabb milliárdos konszern, egy újabb potenciális történetmozgató tényező a season 3ban.

Négy lábújjú monumentális szoborláb? no comment ;]

Ha a sarkkörön érzékelik ezt a mágneses jelenséget, akkor a világon máshol nem? Tudom hogy kekeckedés, és egy ez egy film, de manapság már azt is jelzik a gépek, ha fingok egyet valahol, és ezzel megremeg a székem, már mozog a szeizmográf valahol ;] Erre nem figyelt fel senki? Pedig 16 éve már volt rá példa, Rousseau-k meg is szívták. Aztán a gép is lezuhant 40-50 napja. Aztán most is volt egy löket... Na mindegy, ez csak egy mese ;]