128px-Dharma-logo.svg.png
  • Hunnenkoenig
    Ne haragudj, neked az isten fasza se eleg?

Megtudtuk, mitöl zuhant le a gep, megtudtuk, hogy valoban nyomogatni kell a gombokat. Megtudtuk, hogy valodi a magneses cucc es az egesz kiserlet felrement teoria. Megtudtuk, hogy az othersek akar meg szavatartok is lehetnek es esetleg tenyleg egy felsöbb cel erdekeben dolgoznak.

Igaz bekavart a gepbe a csöposta jelentektelensege, bar az akar azert is lehet igy, mert a szigetre mar regen nem latogattak azok, akiknek az a feladatuk, hogy összeszedjek az anyagot.

Michaelt akar azert is engedhettek el, mert tudtak, hogy sosem fogja tudni elhagyni a szigetet, ahogy Desmond sem tudta.

A szobor szamomra teljesen kilog a koncepciobol. Most ez mi? Egy ork vagy egy Küklopsz szobra volt az? Tisztara az Odüsszeiara emlekeztetett az egesz. Inkabb fantasy-ra, mint misztikumra.

Amit en nem ertettem, a szakallas csavo Desmonddal, az nem egy others volt? Aki egyszer felbukkant Clair epizodjaban?

Mert ha igen, akkor feltetelezem, hogy ö rajött valamire es esetleg ö kezdte szervezni a masik hatchekböl az otherseket (nem törvenyszerüen kellett meghalnia, lehet, hogy csak elajult miutan beverte a fejet).

En meg most is azt mondom, hogy a legnagyobb kerdesekre igenis valaszt kaptunk.
    Ezek szerint a gep veletlenül zuhant le es nem szüksegszerüen konspiracio vana dologban.

A veletlenszerü talalkozasokhoz meg annyit, hogy en egyszer Los Angelesben egy reggel bementem egy McDonaldsba, ami epp ott volt a sarkon es elöttem a sorban egy volt munkatarsam allt, akivel azelött bécsben dolgoztam együtt. Ö is a szabadsagat töltötte LA-ben es mar vagy 2 eve nem lattuk egymast, pedig kb 2 kerület valasztott el bennünket bécsben.