-
- Miki titkon csetel Walt-tal (feltéve hogy tényleg ő volt az), és megtudja Walt tartózkodásának helyét, legalábbis pár támpontot amin el lehet indulni.
- Miki leüti Locket, bezárja Jacket a fegyverszobába, és elindul Walt után. (fegyverszobából lett később a "börtön", miután Sawyer a fegyvereket elzsugázta magának a "nagy átverés" c. részben, asszem.)
- Még aznap/másnap el is kapják, megkötözik, és magukkal viszik.
- Jack "rambo" Shep és Sawyer utána indul, Kate-t direkt kihagyják a buliból
- Kate makacs, utánuk indul ő is
- Kate-t - ahogy lenni szokott a filmekben - seperc alatt elkapják, és fejére húznak egy zsákot, ő is túsz. 2:0 túszok tekitnetétben Zeke-nek.
- Találkoznak a tisztáson Zeke-kel - tudták hogy jönnek Jack-ék Miki után, ezért is várták be őket, nem akarták hogy túl közel kerüljenek az "álca táborhoz".
- Zeke megfenyegeti őket, hogy baj lesz, elveszi a fegyvereket, majd Kate-t visszaadja, Mikit megtartja (akit közben Rousseau lánya, Alex biztatgat, merthogy Alex jó ember, illetve annak tűnik/tűnt Claire esetében is)
- Jack, Kate, Sawyer haza - Zeke, csapata és Miki szintén haza
- Rousseau valahogy elkapja Henryt a csapdával, nem sokkal később. Vagy Henry ugrik fejest a csapdába, szándékosan, nem tisztázott ;]
- Zeke észreveszi a hiányát, gyanakodni kezd, és első számú gyanúsított a tűlélők brigádja. És gondolom a "?"-ben látott bunkerbe téve egy látogatást, azonnal tudja, mi történt Henryvel és most hol van.
- A rab Mikit megzsarolja Walt-tal, aki igazi pszihopata módjára nem sokat tököl, már indul is vissza. Egyébként az vesse rá az első követ, aki egy lakatlan szigeten, vad idegen emberek között (akár túlélő, akár Dharma), nem ezt tenné - de ebbe persze ne menjünk bele, hosszú és kimerítő morális és erkölcsi vitát lehetne belőle kerekíteni ;]
Hozzáteszem, én így látom a dolgokat. Végig kellene nézni a részeket újra, figyelni arra, hogy az egyes epizódok hány napot ölelnek fel, stb.. Ezért aztán lehet hogy tévedek, és egész más a timeline, ez esetben elnézést, én csak egy laikus néző vagyok, aki akár rosszul is láthatja a dolgokat...