-
Hat mivel en meg mindig biztos vagyok benne, hogy csak 2 csoport van a szigeten (esetleg a francia tyuk emberei a harmadik, a mezitlabasok, de azok nem az othersek es nem dharma. Az othersek max ugy csinalnak, mintha ök is mezitlabasok lennenek, hogy rajuk kenjenek mindent), akkor feltetelezem, hogy az othersek a dharma es nekik jön a kaja is.
Hany bunker van es hanyat talaltak meg eddig?
1. Jackek bunkere, amiben egy csavo ücsörgött.
2. Egy elhagyatott bunker a dzsungelben, amiben korabban Clairet tartottak fogsagban es igen jol felszerelt volt, ami inkabb a dharmara enged következtetni, mint barmi masra.
3. Egy elhagyatott bunker a masik parton, ahol a farokresz utasai voltak.
4. Egy elhagyatott bunker a ? jelzessel, ami egy központ es szinten elhagyatott (poros video).
Ezen kivül van meg talan 3 bunker. Az egyikbe azok költöztek at gondolom, akik Clairet tartottak fogsagban.
Ha az othersek nem a dharma lenne, akkor a dharma miert dobal annyi kajat a szigetre, ha az ö tudomasuk szerint max 2 bunkerben van meg valaki.
Na meg ugy latszik a bunkerek elhagyatottsaga miatt, hogy a projekt mar regota csak negyed gözzel fut. Sok ertelme nem lenne, ha az othersek nem a dharma.
2 ember 2 bunkerben, akiket el kell latni a semmiert, azok nem igazan erdemesek ekkora invesztaciora. Egyszerübb lenne öket kivinni onnan.
Szoval szerintem others=dharma es a projekt meg nagyonis müködik a latszat ellenere, ha csökkentett letszammal is...
Nem tudom erthetö-e, mit akarok kihozni belöle?
----------------
Masik lehetöseg, hogy a dharma projektje valahogy angyon felrement es a sziget egyfajta karanten es az othersek is csak ottragadtak es probaljak helyretenni a dolgokat.
Mivel nem mehetnek el a szigetröl valamilyen okbol, ezert kapnak meg utanpotlast.
Akar igy, akar ugy, az othersek szerintem csakis dharma emberek lehetnek.